Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Rodinný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Nejlepší seriál spolu s Prison Break, co jsem kdy viděla. Mohla bych se na to dívat pořád dokola. Přátelé budou mít pořád svoje kouzlo.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Moc povedený seriál. Podle mě jeden z nejlepších, co jsem kdy viděla. Sheldon je stejně nejlepší, ale doma bych ho mít nechtěla :-D

Pokoj č. 10

Pokoj č. 10 (2006)

Po dlouhé době zase výborný tajemný sci-fi seriál. Jen škoda, že má tak málo dílů. Určitě by se jich na tohle téma dalo natočit mnohem víc. Ale jinak i těch málo dílů je famózních. Nemám slov. Vtáhne vás to do děje jako snad ještě žádný seriál ... A nevím jak vy, ale i já bych ráda takový klíč měla. Hodně se mi líbil částečně otevřený konec ... spoustu věcí si člověk mohl domyslet sám. Herecké výkony, hudba, střih, kamera ... to všechno na jedničku. Dávám 95%.

Krok za krokem

Krok za krokem (1991)

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů v dětství. Stále se k němu ráda vracím. 80%.

Dr. House

Dr. House (2004)

Nejlepší je dr. House a ty jeho hlášky :D to prostě nemá chybu.

Black Books

Black Books (2000)

Miluju britský humor a tohle je přesně podle mýho gusta. 100% bez váhání.

Daria

Daria (1997)

Skvělý a originální komediální seriál. Zatím jsem všechny díly neviděla, ale víc jak polovinu ano a hodně mě to zaujalo. 100%.

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Není dílu, u kterého nemám záchvaty smíchu. Na tenhle seriál je nálada vždycky. 100%.

Dva z Queensu

Dva z Queensu (1998)

K tomuhle seriálu mám hodně kladný vztah. Každý rok na něj koukám v Rakousku v německém znění a nikdy jsem ho v jiném znění neviděla. A musim říct, že nadabovaný to tam mají vážně skvěle. Celkově jsem viděla necelou půlku a postupně to chci dokoukat všechno. Baví mě úplně každý díl. Vždycky se u toho hodně nasměju. 85%.

Make It or Break It

Make It or Break It (2009)

Po půlce první řady musím říct, že mě to fakt dostalo. Má to výborný spád. Zatím jsem se ani jeden díl nenudila. Výběr herců se mi moc líbí. Gymnastiku už od dětství miluju. Zatím dávám jen 80%. Ale časem dám možná plný počet. Uvidíme. Postupně se podívám na všechny díly. Edit po všech dílech: Celkově je to pořád jen na 80%. Nejlepší byla první série. Druhá už byla chvílema slabší díky přebytečným řečem a intrikám. A třetí řada se docela povedla, i když jsem čekala o něco lepší a jiný konec ...