Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (8)

Má mě rád, nemá mě rád

Má mě rád, nemá mě rád (2010)

Byl to krásný film. Akorát mi bylo hrozně líto obou dvou, když se trápili a stále jim to nevycházelo kvůli "malým hloupým" drobnostem. Ale nakonec vytvořili hezkou dvojici;-). Podruhé to je rozhodně na 5 hvězd. Bylo to super - vynikající pohled na věc z obou stran, retro atmosféra sympatický hlavní hrdina (nebo jeho představitel?:), krásný happyend, když Bryce zasadil Juli ten strom... :-)V tomhle případě mi ani nevadil otevřený konec.

Sebevrazi - Love story z onoho světa

Sebevrazi - Love story z onoho světa (2006)

Jemný, zastřený snímek s úžasnou atmosférou, která vydrží i po konci. Postavy snad nejde si neoblíbit, stejně jako parádní humor lidí, kteří se nemůžou usmívat. Úžasně uhozený film, který jsem rozhodně neviděla naposledy.

Jak vycvičit draka

Jak vycvičit draka (2010)

Superskvělý film. Viděla jsem ho jednou celý a podruhé jsem vybírala ty nejlepší momenty a emoce u toho byly pořád stejné. Jeto sice "jen pohádka" ale na mě to tak tedy moc nepůsobilo. Nejlepší bylo když se Škyťák seznamoval s Bezzubkou a samozřejmě Bezzubkovy zelené oči. Ty mě teda vždycky dojaly. Krásný příběh o přátelství mezi drakem a vikingským chlapcem ve světě, který nedokáže toto silné pouto pochopit. Všem bych vřele doporučila!

Hvězdný prach

Hvězdný prach (2007)

Úžasné! Čekala jsem maličko něco jinačího, ale tohle bylo ještě lepší. Vynikající příběh+skvělé herecké výkony+krásná hudba+povedené efekty=bomba! Taky ta úžasná atmosféra starého venkova... Navíc Tristan měl dost dobrou povahu:-). Jediné, co mi vadilo bylo, že jsem se ztrácela v zeměpisných pojmech (jak je to s vesnicí Zeď), protože tam to nebylo pořádně vysvětleno. Jinak absolutně super! Vynikající nápad s modrou krví.

500 dní se Summer

500 dní se Summer (2009)

Jemný film, který si možná hraje na něco co není. To mi zas tak moc nevadí. Vadí mi spíš to jak byly postavy oblečeny (ne že bych se o to nějak zajímala, ale tady mě to vyloženě tlouklo do očí) a někdy trochu zmatečné skákání v čase (ovšem dobrý nápad). Jinak jsem film viděla dvakrát a vůbec toho nelituji.

Princezna Nevěsta

Princezna Nevěsta (1987)

Super, super, super! Skvělá, úžasně vtipná pohádka. Není co dodat, snad jen: Nazdar! Jsem Inigo Montoya. Zabils mého otce. Připrav se na smrt! :-D

Mikulášovy patálie

Mikulášovy patálie (2009)

Absolutní nadšení! Hltám knížky o malém Mikuláši už nejméně 10 let, takže jsem se filmového zpracování trošku bála, ale jak se ukázalo, tak naštěstí zbytečně. Už úvodní titulky se povedly skvěle a celý zbytek filmu pokračoval v nastavené úrovni. Velmi velmi oceňuji věrnost knihám a tu správnou francozsko-mikulášovskou komičnost. A zbožňuju filmového Kryšpína! :-) (Dobře, Miuláš byl taky kouzelný, samozřejmě! :-) Jedním slovem: BEZVA!

Anděl Páně

Anděl Páně (2005)

Moje nejoblíbenější (česká) pohádka. Moc nevím co k ní napsat... Prostě vynikající ve všech ohledech!