Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Díky nim jsem si přál být vždycky žlutý, veselý a bezstarostný, ale to se bohužel nikdy nestane. Moji nej jsou Homer, Vočko, Bárný. Podle mého pozvedli úroveň celosvětového pohostinství.

Dr. House

Dr. House (2004)

Když se dnes řekne doktror s holí a vzápětí dodáte ironický, povrchní, namyšlený a nejlepší ve svém oboru na 99 % myslím Grega. Tedy motorkář dříve na drogách, který s nejlepší přítelem zachází jako s použitou plenou. Nám dává 100% jistotu unikátnosti tohoto seriálu. Přeju všechno dobré.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Největší potenciál seriálů je ukazovat nové a neobjevené. Výhoda hvězdé brány je, že stačí zadat jiné symboly a máme tu neobjevený svět plný zvláštností, jiných forem života a když dochází nápady na planety, tak existují ještě jiné dimenze. Jenže seriál staví i na něčem jiném a to je rozdílnost povah hlavních hrdinů. Je pravda, že co se týče uvěřitelnosti nevede si přílíš dobře. Tvůrci upřednostňují náhodu před logikou a proto dávám pět, i když né čtyři. Tak někdy,......... ,ale né už zase slyším: "Sedmý symbol zadán" Musím jít.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Koncentrovaný humor, který má tendeci kažkou chvíli bouchnout. Přepichové vtípky ať jsou mířený na cokoliv. Nuda...tohle slovo tady neznají. Když jsem prvně slyšel slovo "týpek" ihned mi sedělo na našeho pohodového Listera. Možná se dá i tvrdit, že snižuje počet depresí a jiných neduhů lidstva. Doporučeno 9/10 lékařů psychiatrických léčeben.

Akta X

Akta X (1993)

Dříve, když jsem ještě neměl zcela jasně danou hranici mezi skutečností a fikcí jsem věřil, že něco takového je skutečně možné a odehrává se to pouze v Americe. Nejdříve se mi líbil Mulder, ale postupně kdy se utvářela ta hranice reality jsem poznal, že přece jenom to nejhezčí v seriálu je Scullyová. Dnes už se dokonce nebojím těch všemožných tajných případů. Nostalgicky si občas půstím úvodní znělku a dívám se na hvězdy.

Přátelé

Přátelé (1994)

Z hlediska času mi připadá, že to jsou moji přátelé.

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Možná je tak uspěšný právě proto, že hlavní hrdina nic hrát nemusí, protože je takový ve skutečnosti. Tedy drogy tam nešňupe, ale kdo ví.

Dva z Queensu

Dva z Queensu (1998)

Trojce hlavních hrdinů je tak zvláštní a humorná, že jsem ochoten je mít rád. Otec má neotřelé nápady, které v podstatě dříží celý seriál o stupínek nahoru. Duck je typický komik a proto mu tato role sedla. Jeho žena dokáže být velice nepříjemná a tady vidíme skutečnou podstatu žen. :-)

Comeback

Comeback (2008)

V současnosti jediný český seriál, který jsem ochotný na TV Nova sledovat a bavit se. Ozzák, Tomáš Pacovský, Iva, Mamba, Saša, Lexa, Simona a Horvát si zaslouží vzhledem k seriálové tvorbě sitcomů u nás větší uznání.

Hercule Poirot

Hercule Poirot (1989)

Agatha Christie - mistr v oboru detektivních příběhů. Hercule - mistr detektiv. Nejlepší ztvárnění knižní podoby, kterou obdivuji už i pro její rozsáhlost několika serií. Detektivní příběhy mi nikdy nic neříkali, ale s příchodem Poirota obracím svojí víru. Dnes už bez šedé kůry mozkové nechodím ven. **** a půl. Oblíbený díl a jeden z nejvtipnějších 02x05