Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (109)

plakát

우리 결혼했어요 (2008) (pořad) 

První řada tohohle dílka byla jednoznačně nejlepší. Chybíš mi Lettuce couple...

plakát

Zkažená mládež (2007) 

Kdo by do Estonska řek, že umí točit takovéhle kousky. Dlouho mě totiž žádný film tak nezasáhl jako právě The class. Mám pocit, že za to může i srovnatelné prostředí estonských škol s těmi našimi. Všeobecná bída je s našimi poměry více rovnatelná než nablýskané americké střední. Herci jsou perfektní hlavně Vallo Kirs, jako Kaspar mě dostal do kolen. Kaspar je totiž postava, které rozumíte a vlastně i chápete její činy, i když víte, že jsou špatné. A já si při sledování sympatie nemohla odepřít. Co je v té chvíli vlastně špatné ? Kolik musí člověk vytrpět než se začne okolí zajímat? Všechny tyhle otázky se mi najednou rojily v hlavě. Film mě totiž nezasáhl ani tak brutálními scénami, jako svým poselstvím. Jelikož i prostý akt pomoci musí být přeci po zásluze potrestán.

plakát

Hana zakari no kimitači e: Ikemen paradise (2007) (seriál) 

Japonsko je země mnoha podivností a tento seriál je jednou z nich. Všechny děcka z Osacké střední jsou absolutně šílené a zralé na psychiatra. I když se musím přiznat, že mě ta jejich pošahanost docela bavila. Ne já si to ujeté chování doslova zamilovala.Hlavně, když skoro každý den něco slavili. Krotila se tím pádem jen hlavní trojice, která je mimochodem velice dobře poskládaná. Mizuki mají rádi všichni, u Sana nevíte, kde se opět dramaticky zjeví a nejlepší ze všech byl Nakatsu, který mě bavil od začátku do konce. Především ta jeho znaková řeč byla k pokukání. Takže pokud není na někoho té pošahanosti až příliž užije si zábavy dosyta. Já si užila a nelituju.

plakát

Sonny ve velkém světě (2009) (seriál) 

Sonny, Sonny možná, že jsi ve velkém světě. Ve světě nereálnosti a absolutní debility.

plakát

Jasná hvězda (2009) 

Krása veršů Johna Keatse je až odzbrojující, jak něco tak ůžasného mohl stvořit jeden člověk. Vyjádřit svoje pocity, myšlenky takovým způsobem že posadil na zadek i mě poezií skoro nedotčenou je úžasné. Bohužel Bright star se zabývá poslední šástí jeho života, plné lasky, opojení ale i temné strany života. Vztah Johna a Fanny je zpočátku přátelský až přerůstá v lásku z které vyšly ty nejkrásnější básně. Vše je krásné hudba je podmanivá ve svitu slunce a nádherných levandulí, ale realita všedního života však doběhla i je a zasadila tvrdou ránu. Bright star by možná nebyl tak vyjmečný, ale je nabit tolika emocemi, krásnou poezí, citem a pohledy do očí Ben Whishava že prostě nejde říci ne. Protože pro nás v téhle cynické době je tahle láska cosi nepochopitelného a o to cennějšího na pohled. John Keats možná zemřel zklamán ale, už to že nebyl po takové době zapomenut dokazuje jak velkým básníkem byl.

plakát

Cyberbully (2011) (TV film) 

Založíte si profil a ani netušíte kam až vás to může zahnat. Cyberbully je určitě zajímavý film zabívajnící se auktuálním tématem šikany prostřednictvým PC které ač se to nezdá může člověka dostat až na dno. Jinak těší mě že Emily Osmet se vymanila z Disneyho pout předvedla že umí hrát. Film sám o sobě zas tak dokonalý není, ale dávam hvězdu navíc za důležité téma k zamyšlení a soundtrack byl taky skvělý.

plakát

Nesmrtelní (2010) (seriál) 

A mě se to líbilo. Už samotné zfilmování podle slavných děl mě přilákalo a já se slušně bavila. Hlavně povídky Fejs a Náramek ve mně vyvolaly napětí i emoce. Takže jako celek velice dobré i když Soukromé pasti jsou o level výš.

plakát

Dr. Ludsky (2011) (seriál) 

Může mi někdo vysvětlit proč to dabujou ?

plakát

Příběhy slavných - Drahý můj Jiří Grossmann (2000) (epizoda) 

Takových jako byl Jiří Grossman je málo lidí kteří dokázali pobavit lidi chytrým humorem, a mě nesmírně těší že vzniknoul tenhle dokument který mu v tom všem vzdává poctru kterou si zaslouží. To jak dokázal bavit lid až do úplného konce mě dojalo a jeho a Šimkovi povídky vyloženě miliju ten jejich vtip to už se dneska skoro nevyskytuje. Proto je skvělé že tenhle dokument přiblížil jeho život jeho nemoc jaký byl či nebyl člověk. Je velká škoda že umřel tak mladý, ale alespon jsou Šimek a Grossman zase spolu.

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2010) 

Tohle mě fakt vzalo říkam si nějaká dětská laska co z toho může vylézt. Ale jakým způsobem je to natočené to je něco svěžího. První pocity k někomu druhému, popírání a následné smíření navíc se zajímavým pohledem kluka a holky na tu samou situaci. Strašně se mi líbily Madeline Carroll a Callan McAuliffe lepší herce fakt vybrat nemohly. Vážně krásný film nic moc jsem si neslibovala o to víc jsem se pak bavila. A navíc je jen málo filmů, které mě takhle zahřejí u srdce. Och ta první láska doufám že jim to vydrželo....