Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Rodinný
  • Akční

Recenze (24)

plakát

Sám doma (1990) 

Pro mě Vánoční klasika ♥

plakát

Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň (2005) 

Když jsem to viděla poprvé před šesti léty byla jsem malá holčička a nemohla jsem odtrhnout oči, když si to pustím teď stihnu se i osprchovat ;) Tím nechci říct, že se mi to už nelíbí. Právě naopak. Jasně, že kdyby se vypustilo trochu Disneyworldu bylo by to o poznání lepší ! Už si to sice nepouštím každou sobotu jako předtím, ale ráda jsem se na to podívala po několika letech znova. Asi jsem ještě pořád dítě !

plakát

Jen počkej...! (1969) (seriál) 

Sovětský Tom a Jerry ;) A přesto ho mám raději. aneb vzpomínky na dětství.

plakát

Doktor od jezera hrochů (2010) 

Jediné co je na to film dobré je Eva Holubová, bohužel jinak těžká troškovina a slabota :/

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Natočit to za 15 dní, paráda ;) Carloos, dobrej týpek !

plakát

Deník Bridget Jonesové (2001) 

Miluju nakládačky, děvky a faráře, nemocné vedení, čumperverta, advokáty přes lidská práva, Bridget s prdelí jakou je Brazílie, prostě miluju ten film !!

plakát

Poslední píseň (2010) 

Vůbec to nebylo špatné, hlavně konec dojemný - ne že bych u toho brečela, ale líbí se mi to ! Miley není špatná herečka, někteří ji odsoudí, protože je to ta holka, co hrála Hannu Montanu, což je škoda ! Hodně to táhne Greg. Liam je příjemný a hezký takže pohoda. Shrnuto, podtrženo: Hezký příběh, v pohodě hudba, víceméně v pohodě herci. Klidně se podívám znova !

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Když jsem to viděla poprvé tak sem chtěla dát 4* ale po shlédnutí 2. části to do sebe dokonalé zapadá. Dostala mě scéna - Emma a Helena v sídle Malfoyů, obě jsou tam úžasné ! Harry je moje srdcovka !

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Nebudu se rozepisovat, jak jsem to nečekala ! Četla jsem knížku, vlastně všechny knížky a věděla jsem co bude následovat. U mnohých filmů mě právě znalost předlohy spíš naštve a film mě nudí. Nemyslím hitovky jako Titanic, Shawshank atd ;) ale většinou to tak bývá ! A tady mi to bylo úplně jedno: Yates je skvělý jeho díly jsou nejlepší (nejdražší) =D Byla tam akce, láska, moudrost. Bylo tam drama, vtip a chvílemi jsem byla těžce dojatá ! Bylo to brilantní, velkolepé,s výbornou hudbou, skvěle zahrané (všichni herci zejména: Rupert, Daniel, Emma, Helena, Alan, Ralph, Michael Gambon, Maggie Smith, Matthew jako Neville, prostě všichni !) Ikdyž tam byly odchilky od předlohy - kašlu na ně !! Jsem hrozně šťastná, že se ten end prostě vydařil (za tím si stojím!) nejen za sebe ale za všechny, kteří se tam jen mihli ! A taky jsem ráda, že jsem mohla být tou malinkou součástí milionové mozaiky tohoto příběhu ! Díky Rowlingová, děkuji pánové režiséři a Vám H+R+H ♥

plakát

Pelíšky (1999) 

Nádherná souhra nejlepších českých herců, zejména pak pan Kodet ! Skvěle vystihlá atmosféra krutých let naší země. Myslím si, že je to jeden z nejlepších českých filmů !! A navíc ty nejlepší hlášky, které mne rozesmějou teď v tomto věku ale taky až mi bude třicet nebo padesát !! ;)