Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (121)

plakát

Spisovatelé (2012) 

Mám tenhle film moc rád. 97 minut aka jeden rok s touhle rodinkou plnou romantiků. Není to klasická, přeslazená romantická komedie o jednom páru. Každá postava je zajímavé napsaná a scénář je plný frází, který nutí člověka přemýšlet.  Spisovatelské prostředí je pro mě osobně zajímavý a neokoukaný. Suprový casting a dobrá hudba jsou třešničky na dortu.

plakát

Hříšnice (2017) (seriál) 

Taková poctivá "detektivka", kde excelentní Jessica Biel a Bill Pullman postupně odkrývají zapomenutý příběh Cory. Každopádně mi tohle stačí a nějak nemám chuť se dívat na další serii.

plakát

Happy! (2017) (seriál) 

Bum. Rána z čista jasna. Happy! je pecka, protože je to něco jinýho než konzumujeme každej den. A úplně nejlepší je si ani nečíst o čem to je a jednoduše si to pustit, šok/nadšení bude ještě vetší, ale mluvím o první sérii. Pak příjmde BUM podruhé a to je rána do zad v podobě druhé série. Šílená jízda odpadlíka a jeho imaginárního kámoše v podobě jednorožce končí a stává se z toho nudná a divná "jízda".

plakát

Hledání Aljašky (2019) (seriál) 

Nevím. Je to geniální. Knihu jsem nečetl, ale určitě si ji přečtu až ze mě seriál trošku opadne. Což si myslím bude chvilku trvat. Casting super, neoukaný ksichty a hlavně Kristine aka Aljaška je topka. Holka co celý dny chlastá, hulí, má ráda knižky, sex a svý přátele. Do toho reší sofistikovaně fylozofický otázky o životě. Jasně, že se do ní hlavní hrdina zamiluje a já s ním. A vzhledem k tomu, že seriál začíná tak jak začína je celkem jasny, že se něco posere a to mě celou dobu sžíralo. Navíc se mi málokdy stane, že na film/serál myslím ještě pár dní, ale tohle je přesně ten případ. Nejhorší na tom všem je, že to nebude mít pokračování. BTW každej kloudnej seriál by měl mít teplýho černocha.

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Po druhé serii můžu říct, že Sex Education patří do mé topky. Laurie Nunn je geniálni, nikde o ní není žádná zmínka takže je to asi její prvotina, navíc vypadá docela mladě. O to víc dokážu ocenit jak skvěle napsala velké množství postav, které jako celek perfektně fungují a jejich všední problémy jsou uvěřitelné. O Asovi asi není potřeba se rozepisovat, ale Emma Mackey aka Maeve to je pecka. Nádherně napsaná postava, opět pro herečku prvotina a hraje jí skvěle. Maeve prostě miluju. Jediný problém druhé serie je v tom, že se děj rozprostřel mezi hodně postav a tím pádem nedostáva tolik prostoru Maeve a Otis, jejiž chemie podlemě dohnala seriál tam kde je. No jak to tak po sobě čtu tak samý superlativy:-D Jednoduše je to pecka!

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Mádl se mi líbil už loni v Produbím se včera - možná to bylo předloni- ale tady si mě získal. Na besedě působil velice dobrým dojmem a vypadá to, že to má v hlavě srovnaný a ví co chce. Zábavná a originální podívaná.

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Hezky se na ně dívalo, teda hlavně na ní. Náramně jsem se pobavil a dokonce jsem měl i na krajíčku. Film mám i po pár hodinách stále v hlavě a to se mi moc nestává, takže nevidím důvod nedát 100%.

plakát

Opustit Las Vegas (1995) 

Jednoduchý příběh. Možná je správné slovo všední. Ať už tak nebo onak, o to větší prožitek po skončení filmu. Depresivní, romantický, ale místy i vtipný pohled do duší jedné šlapky a alkáče s jasným cílem. Jeho první a poslední film kde opravdu hrál.

plakát

Zjizvená tvář (1983) 

"I come from the gutter. I know that. I got no education, but that's okay.I know the street..." Nechápu proč jsem tak dlouho tento film odkládal. Možná by bylo lepší vracet se ke starým kořenům s točit filmy takhle. Rád bych na to zašel do kina...

plakát

Lásky čas (2013) 

Nejpříjemnější překvapení tohoto roku. Že je to moc přeslazené? Nevadí, já se po sladkým můžu otlouct. A kor po opiátech. Tahle přeslazená romanťika si aspoň na nic nehraje,je to totiž slaďoučký jak cumel od začátku do konce. Ale někomu by se asi líbilo víc kdyby se ubralo trošku cukru a ve 2/3 filmu se na 15 minut rozešli a zešvikali jak koně. V kině za 50kč jsem na to kvůli technickým problémům sice čekal hodinu. Ani na zásun bych tak dlouho nečekal. O to víc sem si film užil, z kina jsem totiž neodcházel rozčílenej, ale s velmi příjemnými myšlenkami o životě(a to je dle mě cíl tohoto filmu). Bohužel se nic nezměnilo a život je stále stejně posranej a proto křičím do temnoty : "víc takových filmů!"

Ovládací panel
4 body