Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 658)

plakát

$5 a Day (2008) 

Jeden z mých nejméně oblíbených herců, Christopher Walken, mě tady opravdu dostal. Svého notorického lháře a drobného podvodníčka, který za žádných okolností za nic neplatí si skutečně užívá. Navíc film plyne v takové pozitivní atmosféře, dobře se na to kouká a občas se i slušně zasmějete.

plakát

About Cherry (2012) 

Film z pro mě (nebojím se to přiznat) atraktivního prostředí porno průmyslu. Navíc Ashley Hinshaw je jedna z nejkrásnějších hereček (holek), co jsem kdy viděl. A i příběh lesbičky Heather mě velmi zajímal. Pěkný nezávislák, krásná Hinshaw, neortodoxní Franco, milá Graham a málo využitý Patel. To zde najdete.

plakát

...a Bůh stvořil ženu (1956) 

BB překoná svou krásou i své dobové konkurentky CC, GL či SL. Tenhle film je prostě jen o její fyzické kráse a přitažlivosti. A ani po těch 60 letech neztrácí kouzlo. Kdyby však vznikl tak o 12, 13 let později, mohli si už tvůrci dovolit ukázat víc erotiky. Takhle jí moc nedostaneme, přesto však BB dokáže muže navnadit jako málokterá herečka ať už ze současnosti či z minulosti.

plakát

A co všechny ty ženy (1964) 

Naprosto souhlasím s komentářem uživatele "gudaulni" a dodávám, že je to nejslabší film, co jsem od Bergmana viděl. A to rozhodně nepatří k mým oblíbeným autorům.

plakát

Adamovo tajemství (2003) 

Je to příšerně utahaný, nudný a děsně šedivý. Sexu je tu hodně, ale užijou si hlavně holky. Ty totiž uvidí Ewanův bimbas, kdežto mi pánové se dočkáme sice čtyř nahých žen, ale žádná z nich nestojí ani o opření kola. Ewan je většinou sympaťák, ale tady hraje neskutečnýho zmrda, kterej měl od někoho dostat pořádně do huby. To se bohužel nestalo takže za dva.

plakát

Adaptace (2002) 

Znal jsem Kaufmana už z jiných děl, takže jsem dostal to, co jsem čekal. Teda až na tu žánrovou změnu v poslední třetině, tohle vyústění mě tedy naprosto dostalo, hlavní tím, jak absolutně nekorespondovalo s předchozím vnímáním snímku. Cage byl odpudivý, ale herecky výborný. Opravdu dlouho, dlouho jsem se rozmýšlel, zda dát tři nebo čtyři. Nakonec, i když ani nevím proč, dávám tři.

plakát

Ad Astra (2019) 

Jak tu někdo v podstatě píše: film osciluje mezi strašným béčkem a filozofováním. To prostě nejde a navíc mě to vůbec nebavilo. Sorry Brade.

plakát

Africká Královna (1951) 

Poměrně zajímavé dobrodružství uvnitř Afriky, u kterého jsem se někdy opravdu zasmál, ať už chtěně (především Bogart perlí), nebo nechtěně (komáři u břehu, detaili peřejí natáčené ve studiu). Jedno je však jisté, i když byla Katherine Hepburn skvělou herečkou, tak byla i mimořádně škaredou herečkou.

plakát

Africké kočky: Království odvahy (2011) 

Dokumenty o zvířatech mám všeobecně velmi rád. Disney k tomu navíc dodal jakýsi bonus v podobě až filmového příběhu jednotlivých postav. Mláďata samozřejmě nesmí chybět a šťastné konce taky. Jinak by to ani nebyl Disney. Navíc pan Pavel Rímský je nejen vynikající dabér, ale i vypravěč. PS. Zajímalo by mě, jak zní originál se Samuelem Jacksonem.

plakát

Agent v sukni 2 (2006) 

Neviděl jsem jedničku a myslím, že to vůbec není potřeba. Lawrence je samozřejmě v převleku trapnej, ale občas jsem se pousmál a Kat Dennings v roli nezvladatelné dcery potěšila.