Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (164)

plakát

Proč? 13x proto - Série 4 (2020) (série) 

Po třeté sezoně jsem se na tohle nijak zvlášt netěšil,ale když čtu ty komentáře k této sezoně tak se celkem divím. Já jsem se u tohodle víc bavil. Zach mi hodně připomínal smyslem pro humor a svým chováním Thora a IronMana.. Já si tohle víc užil než třetí sezonu..

plakát

Irčan (2019) 

proboha proč to má 3,5hod? měl jsem co dělat, abych to vůbec dokoukal

plakát

Zlo s lidskou tváří (2019) 

Cely film cekam kdy Ted chyti rapl a nekoho zabije,znasilni a ukaze svou pravou tvar, ale ono hovn.. Nic se tam nestane, jelikoz se film zameruje uplne na neco jineho a to byl jeho "sarm, okouzlit druhe lidi a delat ze sebe nevinneho cloveka". Nebylo to tak spatne, ale to ocekavani po krvi a zvracenostech ktere delal bylo vetsi. Za me velka skoda Zach se mohl zbavit nalepky "sladous".

plakát

Shazam! (2019) 

Tohle me utvrdilo v tom, ze DC by opravdu melo prestat natacet fímy podle komiksu!

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Tezko se mi hledaji slova. Uz od puberty me tato udalost zajimala a kdyz jsem se dozvedel, ze se chystat tato miniserie byl jsem u vytrzeni. Ale kdyz to clovek dokouka musi mu padnout brada!

plakát

Escobar (2017) 

Tohle byla solidní průser... Je mi jasné,že do filmu nejde dát všechno zajimavé, ale raději si pustím po Xté Narcos ze kterého budu mít větší zážitek!

plakát

Sestra (2018) 

Hm tak tohle se zrovna tolik nepovedlo.. Mohli z toho dostat mnohem vice. Mam pocit, ze tam nebyla zadna lekaci scena.

plakát

V bezpečí (2018) (seriál) 

vynikající! Hodně chytlavé už od prvního dílu.. Dexter.. teda Michael je fakt vynikající herec! Za mě skvělé letošní překvapení. Netflix drtí konkurenci.

plakát

Zygota (2017) 

Tohle je jako vážně kratas od Neilla?.. Ta "obluda" byla fakt příšerná

plakát

Tiché místo (2018) 

Příjemné překvapení. U několika scén měla přítelkyně tendenci mi promáčknout ruku, takže lekací scény plnili účel. A ani není vůbec škoda toho konce filmu, že to Lee nepřežil.. Ale co se musí nechat byli tiché scény. Takhle tichý film jsem v kině nikdy neviděl.