Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Tak tohle je opravdu filmové dílo, které je na úrovni se vším všudy. postavy jsou skvělé, všechny se jim povedly, já fandím Daenerys (Emilia Clarke), protože je prostě boží :D (ikdyž to je i arya nebo bran :D) a ti draci jsou opravdu krásní, žádné trapné křivky jako měl ten v eragonu například, vypadal jak lochneska. seriál zabírá podle mě docela věrohodně dobu středověku a v některých případech zvrácenost lidí, nevyhl se ani tématice gayů (některé filmy to dělají a přitom je to běžná realita), a také je to hudba, která celé dílo dotváří. A o hlavní znělce ani nemluvě, mohl bych ji poslouchat dokola. No prostě nádhera.

Akta X

Akta X (1993)

tento seriál vždycky měl, má a bude mít mé sympatie :)) Brácha se na to začal dívat měsíc zpět, dříve jsme se na to koukali když nám bylo asi 6:D tak jsem se jen usmál, ale počítače máme vedle sebe a netrvalo dlouho a každý díl mě vždycky přitáhl po předchozím nezájmu na začátku dílu. Strhující případy v podobě sfi-fi jsou prostě neodolatelné a já zanechám všech věcí a valím se koukat. Agentka Scullyová je fakt kočka a nejradši bych ji přehnul přes koleno a pořádně naplácal, protože je to takový model v saku a vlasech držících neustále ten samý účes a vše doplňuje český dabing, který se k ní parádně hodí! :D

Hrdinové

Hrdinové (2006)

:) heroes..seriál mě doslova pohltil dva roky zpět a musím říct, že je parádní, resp. byl. Nedočkavě čekám na 5. sérii, ale pořád se nic neděje :/. skvělé obsazení herců, okouzlující schopnosti, promyšlený děj:) jeden z nejlepších seriálů na jaké jsem koukal :)

Tudorovci

Tudorovci (2007)

Anglická historie je můj koníček a proto jsem byl velkým nadšencem tohoto seriálu. Výborná úvodní znělka od Trevora Morrise mě nikdy neomrzela, skvěle obsazení herci, jejich šaty z doby francouské, vlámské a anglické mody. Neříkám, že tady byli tvůrci úplně dokonalí, tak třeba mě dost vadilo, že tam chyběla sestra současného krále(v seriálu) Jindřicha VIII Marie, kterou nechal provdat za starého Ludvíka XII, s kterým žila pár měsíců a po jeho smrti jí dal král slovo, že si může vybrat koho chce a oženila se s vévodou ze Saffolku Charlesem Brandonem, no a v seriálu přesně tohle udělala jeho další starší sestra Markéta, která se ale podle pravdy vdala za skotského krále Jakuba IV, který padl v bitvě. A samozřejmě nezapomněli na téma sexu. Je to výborně zpracovaný seriál na úžasné téma a též přitažlivý, jelikož se můžeme dozvědět, jak to vlastně tehdy bylo:).

Mrtví jako já

Mrtví jako já (2003)

paráda! s bráchou sme na to koukali oba. Miluju ten výraz george :D

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

tenhle seriál je prostě boží! nejvíc nemůžu z sheldona:D, má takové kidy, že se celý seriál jen řehtám a pak mám křeče na břiše

Upíří deníky

Upíří deníky (2009)

postupem času se z toh stává fantasmagorie a seriál si vůbec neváží smrti, když prostě někdo umře, má zůstat mrtvý...jeremy udělal tu mapu kouzla těch poutníků, říkal že to poznal podle toho kdy měl instinkty lovce a kdy ne, neumřel náhodou a bonnie ho přivedla zpátky?