Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (95)

plakát

Kniha života (2014) 

Po dlouhý době chytrej, krásně barevnej a relativně originální animovanej popcorňák, udělal mi radost :)

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Trošičku moc dlouhý a určitě se z toho dalo vyždímat trochu víc, co se týče kritiky společnosti... ale ve finále dobrej film s po dlouhý době nepřehrávajícím Hanksem. Potěšilo.

plakát

A dost! (2013) 

Hodně příjemné, osvěžující, ze života... Ale něco málo tomu chybí.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Největší průšvih Dextra je v tom, že jeho postava je chytřejší než scénáristi. Ke konci každý série mě více či méně začínalo štvát, jak moc se děj (většími či menšími WTF? momenty) láme přes koleno, aby to dopadlo tak, jak bylo dopředu více či méně jasný, že to dopadne. Čtyři hvězdičky jen proto, že mě prostě bavily ty postavy. Viděno 8 sérií, nejvíc se mi líbila 1., 4. a 5. série.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Po rozčarování z českýho dabingu v 3D verzi jsem byl ještě na originálu... a vyplatilo se to, je to za pět :)

plakát

Uvnitř přírodních gigantů (2009) (seriál) 

Musim říct, že jsem už dlouho neviděl takhle originální, naučnej a ještě zábavnej dokumentární seriál o zvířatech. U mě je to za plnej počet hvězd. Samozřejmě - jak píšou i ostatní - nedoporučuju, pokud máte slabší žaludek. Ke shlédnutí na YouTube.

plakát

The Lady (2011) 

Nemá to sice až takový grády jako Gandhi, ale pět hvězd si to zaslouží. Howgh.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Tak dobře, no.... za pět, ale jen proto, že pět hvězd ode mě dostaly i trochu slabší seriály. Hlavní postavy super, jen mi to občas přišlo trochu moc roztahaný, rozkouskovaný... nedotažený? Přiznám se, že nevim co, ale něco mi na tom k totálnímu nadšení prostě chybělo. Mimochodem - hodně lidí to tu srovnává s filmovým Holmesem od Guye Ritchieho - tak abych si taky trochu přihřál polívčičku: Přijde mi to stejný. Stejně skvělý obsazení, fórky a tak... ale u obou mi chybí ta poslední kapka, která by to odpálila někam úplně jinam (Stejně jako to chybělo Ritchieho Rock'n'rollovi a McGuiganovu Slevinovi). Že by Ritchieho Syndrom? :)