Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (2 812)

plakát

Vyšinutý (2020) 

Hrozně debilní, ale zároveň napínavý a zábavný po celou dobu stopáže. Navíc Crowe je šílený vyžraný psychopatický hovado.

plakát

Vydrž! (2022) 

Scénář pravděpodobně psal hlavní záporák, jsou totiž oba úplně stejně dementní.

plakát

Too Hot to Handle (2020) (pořad) odpad!

Tak stupidní, že se ani nedá předstírat, že to celý od první do poslední minuty není nahraný. Banda retardovaných dementů se hroutí, když jim seberou 3000 dolarů a mezitím jim přes instagram proudí miliony na účet a jako bonus najdou vnitřní sebelásku.

plakát

Nikdo (2021) 

Víc uvěřitelný, drsnější a tvrdší než Wick, ale prostě míň zábavný. Odenkirk ale super, toho elitního tvrďáka jsem mu fakt věřil.

plakát

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa (2016) 

Oblíbenej animák, vždycky se na něj rád kouknu. Je to takový skvělý živelný dobrodružství. Emoce, vtipnost i napětí perfektně fungujou tam kde mají, chytlavý písničky a jako bonus perfektní The Rock. Zaručeně zvedne náladu, ať se děje co se děje.

plakát

Boratův navázaný telefilm (2020) 

Dobrý, ale není to už ono, sem tam se něco podaří, ale jako celek to už není taková palba jako jednička. Nevím, možná jsem z toho už vyrost, byť se mi to moc nezdá nebo opakovaný vtip už není vtipem.

plakát

Neviditelný (2020) 

Fajn koncept, ale dalo se z toho vytřískat víc. Hororových nebo napínavých momentů je poskrovnu a je to občas lehce debilní.

plakát

V pasti (2018) 

Technicky fajn, po celou dobu si to drží fajn napětí z neznáma a Sandra Bullock si na starý kolena furt může střihnout prvorodičku, ale prostě tomu chybí hutnější atmosféra a nějaký fakt nervydrásající momenty, takže to nakonec ve výsledku vyzní trochu mdle

plakát

The Final Table (2018) (pořad) 

Musím říct, že i když se mi zprvu koncept s šéfkuchaři z celyho světa v kuchařský soutěži moc nezamlouval, protože mi přišlo, že to bude až moc neosobní pro obyčejnej plebs jako jsem já, kterej si i chleba namaže na blbý straně, tak nakonec to vůbec nevadilo. Ukázalo se, že i když nás mástršéf krmí naprostou neomylností a dokonalostí šéfkuchařů, tak reálně pod tlakem to maso taky nedopečou a jejich 3 mišelin hvězdy jsou jim k hovnu. Navíc je šou tradičně napínavě sestříhaná, takže všechny jídla se dokončí vždycky v poslední vteřině a obecně vizuál, kamera, medailonky a prezentace kuchařů, porotců, i zemí je perfektní a oku lahodící, produkce se fakt vyřádila a vyzdvihla pořad o level výš. Jediný, co mi vadilo bylo, že o osudu těhle kulinářských hvězd rozhoduje třeba papouškující kopačák Lineker nebo retarda Dax Shepard, kteří mají asi zastupovat hlas plebsu, ale nejsem si jistej, jestli dokážou reálně ohodnotit provedení a kvalitu jídla.

Ovládací panel
101. nej uživatel Česko
236 bodů