Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (2 812)

plakát

Vydrž! (2022) 

Scénář pravděpodobně psal hlavní záporák, jsou totiž oba úplně stejně dementní.

plakát

Nikdo (2021) 

Víc uvěřitelný, drsnější a tvrdší než Wick, ale prostě míň zábavný. Odenkirk ale super, toho elitního tvrďáka jsem mu fakt věřil.

plakát

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020) 

Popravdě, asi mi to postavu Harley Quinn moc nepřiblížilo a v první půlce jsem měl spíš pocit, že to je jen pestrobarevná a přeplácaná šaškovačka Margot Robbie, která si to ale fakt užívá, to se musí nechat. Nicméně naštěstí druha půlka už snese nějaký měřítka a rozjede se slušná akční jízda, byť člověk má furt pocit, že snaha osamostatnit postavu Quinn od Jokera film trochu ochuzuje a i když tu má být Harley Quinn ta hlavní, tak pachuť nepřítomnosti Jokera na konci trochu ulpí. Na druhou stranu, bavil jsem se i tak dobře 3.5.

plakát

Bloodshot (2020) 

Nabušená hi-tech akce s vysypaným Vin Dieselem, kterej pobije třičtvrtě osazenstva a dokáže si přes nanoboty v žilách složit kromě ksichtu i gatě. Chvilkama sice akci trochu podkopával takovej chcíplej soundtrack, ale závěrečný vyřízení účtů bylo správně pompezní a spravilo chuť na jedničku, respektive na slabší 4.

plakát

Boratův navázaný telefilm (2020) 

Dobrý, ale není to už ono, sem tam se něco podaří, ale jako celek to už není taková palba jako jednička. Nevím, možná jsem z toho už vyrost, byť se mi to moc nezdá nebo opakovaný vtip už není vtipem.

plakát

Frčíme (2020) 

Za mě po dlouhý době hrozně fajn animák. Výborně tu funguje jak celý to dobrodružství, tak i hlubší myšlenka, kterou příběh nese. Možná to není na plnou palbu, ale pocitově u mě jo.

plakát

Ježek Sonic (2020) 

Jim Carrey ve formě, nic víc, nic míň, zbytek nestojí za řeč, ale na trojku to Jim s odřenejma ušima vytáhne, byť mu značně hází klacky pod nohy trapnej Sonic s ještě trapnějšíma hláškama

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Na trojku dobrý, spousta akce, oblíbená hláškující dvojka, byť to tentokrát tolik nefunguje a sem tam nějakej ten cool slow motion akční záběr, ale Bayova dvojka byla přece jenom trochu jinde, chybí tomu takovej ten wow efekt a nedokáže to ze sebe vymáčknou velkolepost. Navíc zápletka a vyvrcholení je celkem trapas, nicméně sérii třetí díl rozhodně neuráží a baví to.

plakát

Neviditelný (2020) 

Fajn koncept, ale dalo se z toho vytřískat víc. Hororových nebo napínavých momentů je poskrovnu a je to občas lehce debilní.

plakát

Noční recepční (2020) 

Nudný, pomalý a bez pointy. Na konci jsem měl pocit, že jsem vyloženě projebal čas v tom špatným slova smyslu. A i když mám Sheridana obecně v oblibě už od Mud, tak tady je to velký špatný a musel jsem se hodně přemáhat, abych mu toho Aspergra aspoň částečně uvěřil. Půl hvězdy za dudomety Any de Armas, na celou hvězdu to bylo moc rychlý.