Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Pořady (9)

Historie.cs

Historie.cs (2008)

Naprosto famózní pořad pro milovníky historie. Odborníci z řad akademiků, znalců, historiků, novinářů a politologů mluví o zásadních ale i méně zásadních historických událostech. Ještě lepší navíc je, že si vše můžete pustit z videoarchivu ČT.

Hovory H

Hovory H (1968)

Naprostá špička v mezi tuzemskými talk-show. Jen se závistí se mohou ostatní dnešní protagonisté na toto dívat. Takhle se dělá inteligentní zábava spojená s příjemným povídáním se skutečnými osobnostmi. Víc není třeba dodávat.

Na plovárně

Na plovárně (1998)

Zcela skvěle vedený pořad, který sice neplyne nijak rychle, ale inteligentní vedení ze strany Marka Ebena, který prostě dokazuje, že je neuvěřitelný profesionál, možná vůbec nejlepší u nás, předurčuje pro tento pořad pět hvězd automaticky. A když ještě přidáte zcela neztradiční zajímavé hosty, nebo někdy i top celebrity, tak je to naprosto famózní.

Top Gear

Top Gear (1978)

Top Gear je pořad o autech, ale paradoxně se v něm nedozvíte téměř nic o spotřebě, rozvoru, dálce, šířce, výbavě. A to je na tom to geniální. Jedinné, co se vlastně z pořadu dozví, je tak zrychlení, maximální rychlost a výkon. Prostě jen to, co každý správný fanda aut potřebuje. I když chápu, že kvůli našim cenám benzínu, se holt musíme zajímat i o ty ostatní parametry. Vylomeniny, které tito pánové tropí, si však zaslouží metál. Není to nechutné, není to trapné a člověka to prostě baví.

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

Zdeněk Pohlreich vtrhnul na televizní obrazovku jako urganán a stejně jako uragán převrátil v českých hospodských kuchyních všechno na ruby, protože se mu jen malákrát něco zalíbilo. Nám divákům tak významným způsobem otevřel oči a donutil nás přemýšlet co si objednáváme a hlavně kde si to objednáváme. Díky.

Uvolněte se, prosím

Uvolněte se, prosím (2004)

Taková obdoba Joe Leno Show, která se povedla hlavně na začátku rok 2004 - 2008. Pak to skončilo na ČT, šlo na Primu a už to trochu ztratilo na lesku a vtipu. Ale co ne. I takový M.A.S.H. nebyl na konci takový, jako na začátku.

Silvestry Vladimíra Menšíka

Silvestry Vladimíra Menšíka (1993)

Když vedle sebe postavím Felixe Holzmanna a Vladimíra Menšíka, tak první jmenovaný má ještě hlavu pod vodou zatímco druhý chodí po hladině. Takový je mezi nimi rozdíl. Menšík byl a prostě i nadále bude náš král Humoru.

Jamie Oliver: Roztančená kuchyně

Jamie Oliver: Roztančená kuchyně (2002)

Jamie létá okolo jako blázen, schání nejrůznější suroviny, aby uvařil svým hostům a dalším lidem, protože prostě nesnese, aby někdo neochutnal něco od něj a nepochválil mu to. Je to vlastně sebestředný kuchta. :D

Hry bez hranic

Hry bez hranic (1965)

Skvělý pořad, který u nás v 90. letech připoutal lidi k televizorům. Hodně dobře zvládala moderovat tuto akci Martina Adamcová i bezpohlavní Augustová. Naprosto vůbec se to hlavně nedá srovnat se stávajícím lejnem s názvem Aréna národů.