Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (21)

plakát

Napospas osudu (2014) odpad!

Připomíná mi to křesťanskou predcházející více dílnou sérii Left Behind, první díl měl stejnou zápletku, začátek...jen tam nehráli až tak slavní herci. Kirk Cameron má své "světové" léta za sebou, pořád je ale skvělý herec. Proč to musí přetáčet? https://www.csfd.cz/film/100953-ponechani-napospas/komentare/ Režie Vic Sarina byla skvělá...méně efektivní, ale podle mého názoru mě originál zaujmul víc.

plakát

Život je krásný (1997) 

Od malička ma veľmi emotívne inšpiroval, komicky popísané tragické udalosti. Teraz keď som dospelá už sa na neho pozerám s nadhľadom, ale jedna vec ma neustale udivuje, ako doskázal Roberto Benigni tak komicky a krásne popísať vlastné detstvo a smrť svojho otca. Stále ma to dojíma.

plakát

Lemonade Mouth (2011) (TV film) 

Moji rodičia sa na to dokážu pozerať celé dni stále dookola. Preto také vysoké hodnotenie ;) nemusím ichodháňať z izby :D Len si robím srandu, pravda je že aj mňa celkom zaujal, presne ako už tu bolo mnoho komentárov. Nezaujal ma dej (nemá čim novým, ani zaujimavý herci), ale hudba. Slová sú tiež v mnohých piesňach o ničom. Je to rozprávka a ako takú ju beriem, páčila sa mi. Rozhodne to nemôžme zrovná vať s realitou, treba si dať pozor a neuveriť jej.

plakát

Tři muži v negližé (1995) 

Bolo to na zasmiatie. Hlavne prvé slová Swayzeho :D Nejak mi nikdy nesedelo ak chlap hladká chlapa a už vôbec nie ak je chlap v ženských šatách. Pozrela som si to len kôli hercom čo hrali tie postavy. No myslím že raz a dosť! To sa mi stáva pri málo ktorích filmoch.

plakát

Miracle Run (2004) (TV film) 

Tenhle film mně dojal k slzám. Moc moc se mi líbí, kamrádka mi ho pustila, ale od té doby se k nemu nemohu dostat. Nevíte kde bych ho mohla najít?

plakát

Rachotilkovia (1977) (seriál) 

Aj keď nie som práve z tých starých "socialistických" dôb, ale viem že som to ako malé dieťa videla a nemohla som sa dočkať ďalších častí. Asi preto lebo som bola malý strachopút a Scooby Doo a iné hlúposti na CARTOON NETWORK ma hnali do vedľajšej izby. Nemala som toho veľa na pozeranie.

plakát

Ladíme! (2012) 

Líbí se mi to jak to spívají. Je to fakt pecka když se na to dívám z hudebního hlediska. Jenže jinak mne to moc nenadchlo proto ta jedna hvězda dolu.

plakát

The Bill Cosby Show (1969) (seriál) 

Tohle byl film mého mládí, nikdy nezapomenu na to jak sem celé dny jenom čekala kdy to budou dávat. Pak byl na mnoho let z mí strany útlum a já na něj zapomněla. Nevím co mi ho připomnělo, ale jsem za to moc ráda. Bavilo mně to protože jsem doufala že také moje rodina jednou taková bude. Jenže mí rodiče jsou celkem jiní. Ironie. =D

plakát

Hazard srdcí (1987) (TV film) 

Filmy s Marcusom Gilbertom sa mi páčia a obdivujem aj Helenu Bohnam Carter, ale v tomto filme nechápem ako z nej môžu byť paf. Moja mamka sa smeje že na to ten výraz prekvapenia a obdivu potrebujú byť tý herci veĺmi dobrý. Pretože nechápem čo na nej môže byť také krásne. Najkrajšia je predsa len v Kráľovej reči kde sa konečne prejavila ako naozajstná herečka.

plakát

Škola základ života (1938) 

Klasika. Smiech a nezabudnuteľný pravý a nefalšovaný humor ktorý pojednáva o živote aj keď s nadhľadom.