Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (176)

plakát

Tmavě červená (1975) 

No bohužel jsem viděl verzi, kde postavy chvíli mluví anglicky, chvíli italsky. Navíc to celé s nekvalitními titulky. Takže to pro začátek. Dobrý David Hemmings. Místy příšerná nepatřičná hudba jako vystřižená z československých normalizačních detektivek, jinak dobrý hlavní motiv. Práce s kamerou, záběry, kompozice, montáž - to vše výborné. Přestřelená stopáž, rozvláčné tempo. Dochází k tomu, čemu říkám efekt vyhaslého doutníku. A konečnou pointu jsem jaksi nepochytil.

plakát

Suspiria (1977) 

Už jenom kvůli těm barvám stojí za to vidět tenhle film.

plakát

David Bowie (2002) (TV film) 

Výborný dokument o jedné z největších uměleckých postav naší doby.

plakát

Kriminálka Anděl (2008) (seriál) 

Ani na naše poměry to nic převratného není, ale rozhodně neurazí. A kdo ví, třeba časem...

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Co je u tohoto sitcomu nejvíc na pováženou, je rozkolísanost jednotlivých epizod a také rozkolísanost uvnitř epizod samotných. Zatímco jednu chvíli se koušeme nudou, druhou chvíli přijde někdo s prvotřídním zápichem. Jinak taky postrádám zápletky, které by sloužily jako skutečná opora a dobrý základ. Přes všechny výhrady ale nezbývá než smeknout před tvůrčím týmem. Ty tři hvězdičky jsou zasloužené. A těch redbullů, co se při psaní vypilo ;-D

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

Když už se to snaží hrát na tuhle notu, mělo by to být drobet důmyslnější ve stylistické stránce. Takhle je to vcelku šedivá podívaná.

plakát

Dva z Queensu (1998) (seriál) 

Z nenápadného a šedivého sitcomu se po čase vyklubalo příjemné překvapení s chytrými vtipy.