Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (9)

plakát

Ray (2004) 

Jako milovník Jazzu mám bohužel sklon k pozitivní zaujatosti. Pokud bych měl brát v potaz pouze obraz a děj, máme tu další klišé o tom jak géniové hudby a naši milovaní umělci mají i svou stinnou sránku. Za mně ale 5/5, a to jen proto že je to jeden z mých oblíbených černochů. Pokud bych hodnotil pouze film jako takový, něměl vztah k dané hudbě, jsme na 3*.

plakát

Interstellar (2014) 

Těšil jsem se po dlouhý době do kina na kulervoucí sci-fi. Nejdřív sem protrpěl prvních 45 minut reklam, a pak sem hltal prvních 45 minut filmu. Po dalších 45 minutách mi došel popkorn i tekutej černej cukr s ledem, a po dalších 45 minutách se mi začlo chtít chcát. Bohužel co čert nechtěl, ač mám sci-fi převelice rád, posledních 45 minut jsem skoro prospal. Utahanější a nesmyslnější rádoby-pointu která by s digitálkama opravdu nefungovala už by snad nikdo vymyslet nedokázal. S radostí jsem z kina odcházel a děkoval satanovi za to, že to konečně skončilo..

plakát

Osm hrozných (2015) 

Opravdu jsem míval Tatrantýnův styl rád. Herecké obsazení na jedničku, a dialogy jedna radost. Tenhle film si ale bohužel zakládá na povídání a kecání tak moc, že jsem si po polovině přál ať už se tam sakra postřílej, hlavně ať už držej hubu. Kdyby to Quentin zkrátil tak o hodinu, byl by to naprosto bezchybnatý kousek. Vypadá to ale že se nám začíná opíjet svým ®umem. Míň keců, a víc akce by z tohoto kousku udělalo pořádnou pecku!

plakát

Machete zabíjí (2013) 

Sliboval sem si od toho hodně... A hodně jsem byl zklamán... První díl byl originální, a nonstop jsem se při něm musel smát... U druhého jsem se modlil ať už to skončí... Pokud vám stačí zábava intelektuálně na úrovni kopání do koulí, trvající 107 minut, směle do toho.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Nemám rád stupidní americké filmy u kterých už v první třetině víte jak to skončí. Nemám rád stupidní americké filmy které jsou propagovány jako trhák roku, ale ve skutečnosti jsou jen určeny okrást lidi o čas a nějaké drobné. No, tak u tohoto filmu uhodnete konec po prvních deseti minutách, kdy blonďatý klišé klučina vyhrabe z močálu hračku na dálkové ovládání. Každá minuta sledování byla utrpením, z množství WTF? momentů a rádoby dojemných chvil mi bylo až nevolno. Teenagery a transformeroperverzáky to možná nadchne, ale rozhodně nedoporučuji pouštět dětem, takovýto odpad jim jen vymyje mozek. Nebo vlastně nedoporučuji pouštět vůbec nikomu.

plakát

Spalující touha (1999) 

Geniálně natočená ilustrace nechutnosti lidské povahy, hnané chtíčem, materialismem s duševní prázdnotou. Stanley nám vlastně jen ukazuje jací opravdu jsme - zvrácená zvířata s neukojitelnou touhou po všech prožitcích, rozkoši a perverzi. Párty v sídle zvrácenců jsem sledoval s nepravidelným dechem i tepem, nikdy jsem nic podobného neviděl, nelze popsat atmosféru, nutno vidět.

plakát

Delikatesy (1991) 

Postapokalyptická černá komedie s pachutí lidského masa. Co si vybrat, žít na povrchu a jíst lidi a maso, nebo v kanálech jako krysy a živit se pouze obilím a výhonky které seškrábete na zahrádce pohnojené krysími výkaly ? Audiovizuální část filmu je dokonalá, temná představa budoucnosti které bych se nerad dožil. Delikatesa.

plakát

Ink (2009) 

Krásný mix fantasy, reality a filosofie, kterých se v současné době rodí málo. Někomu se líbit nemusí, ale o současné společnosti založené na materialismu a vlastním egu toho říká více než jsem čekal. Zvláštní to náhoda, že toto dílo vzešlo z USA. Prvních 50minut pokulhává, ale jak se předvede Jacob, už své oči se zatajeným dechem neodtrhnete. One, two, three, four. One, two .....

plakát

Sirius (2013) 

Uslyšíte opět to co už bylo stokráte řečeno, uvidíte to co už bylo stokráte ukázáno. Kromě DNA testu něčeho co má lidskou DNA (tipuju to na potrat vyndaný z popelnice u Kliniky plánovaného rodičovství) nepřináší dokument žádné nové informace, a může překvapit snad jen amíka který neviděl a neslyšel ani jednu konspirační teorii. Dlouhé 2 hodiny nudy, Aštarů Kaštanů, videí z youtube a mluvících hlav stylu Tsaukulos.. Nic víc, nic míň.