Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (5 518)

plakát

Tajemná záře nad Pacifikem (1980) 

Celkem zajimavy namet a minimalne ve sve dojmy dost atraktivni. Ale potencial mi prijde nevyuzity a to vicemene ve vsech smerech. Vice jak prumer dat nemuzu.

plakát

Příběhy Cheeche a Chonga (1980) 

Tato silena dvojice me pobavila. Cim vetsi kokotina, tim me to vice rozesmalo. Na me funguje i po letech.-).

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Par pripominek bych mel, ale jinak se jedna o velice povedeny kriminalni serial, natoceny podle skutecnych udalosti. Skoda, ze je pachatel znamy od zacatku. Ale Petr Uhlik predvedl uzasny herecky koncert a byla radost ho sledovat. Velmi dobre jsou zahrane a popsane i ostatni postavy. Zanrova atmosfera povedena, jen mi serial prisel az moc apoliticky. At uz v dialozich, tak ve vyprave, kde jsem zaznamenal snad jen jednu rudou hvezdu nad policejnim vchodem. Ale celkove nadprumerny pocin, ktery mi udelal radost.

plakát

Tři od moře (1979) 

Nic proti koprodukcnim filmum z doby socialismu a uz vubec nic proti detskym filmum... Ale toto je neskutecne nezazivny a nudny film pro mladez. Nebyt tech melounu, atraktivniho prostredi a mlade Evy Jenickove..., tak nevim...

plakát

Pevnost na Rýně (1962) 

Zajimavy namet. Bohuzel jsem mel problem s verohodnosti pribehu a i pres velmi dobre herecke obsazeni, jsem neveril ani hlavnim postavam.

plakát

Elvis (2022) 

Na zacatku pozitivne zaujme napadita rezie, ktera, mj. diky velkoryse stopazi zacne brzy nudit. A vzhledem k tomu, jaky byl Presley ikonou a jaky zivot zil, tak scenar a film je proste slaby... A neveril jsem ani Butlerovi jeho roli.

plakát

Drsný holky (2006) 

Nicim originalni, takovych a podobnych filmu o sikane na strednich skolach jsem uz videl nekolik. A tento se vleze do lepsiho prumeru. Presvedcive herecke vykony, pekne holky, solidni zapletka a skvely soundtrack!

plakát

ONA A ON (2013) (seriál) odpad!

Tohle nejde brat ani ze srandy. Namet mozna neni uplne marny. Ale to zpracovani, vcetne grafiky titulku..., to je jak ze zvlastni skoly. A Vasut s Brozovou tomu dali korunu. To nikdy nebyli zadni velci herci, ale to co predvadi zde, je silene.

plakát

Whiskey zloděj (2017) 

Ve vsech smerech vyborny film o nejvetsim bankovnim lupici v Madarsku. Velmi dobre odvypraveny pribeh, kteremu nechybi akce a napeti. Diky skvele rezii a napadite kamere je vybudovana autenticka atmosfera ulic v Budapesti. Zaujmou i herecke vykony a cela rada zajimavych postav. Tady nechapu tak nizke hodnoceni.

plakát

Jsem s tebou (2004) 

Khana mam rad a i zde tahne cely film. Pokud se tedy v zaberech neobjevi ucitelka chemie.-). Dejove a zanrove to je ale prehnane i na indicke pomery. Podobne jako pretazena stopaz... Akcni sceny velmi napadite, tanecky uz jsem videl lepsi. Celkove dobry prumer.