Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (5 554)

plakát

Casting na lásku (2020) 

Jasne, mohlo to byt mnohem vtipnejsi. Ale hlavni hrdince jsem rozumel, podala presvedcivy vykon. Mj. je Tereza Petraskova velka kocka a druha hvezdicka patri ji.-).

plakát

Furie (2019) 

Jo, mozna to mohlo byt o ty dialogy kratsi. V zanru akcniho filmu, ale hodne slusny prumer. Navic je to svym prostredim a bitkami pro evropskeho divaka fakt neokoukane. Zajimava rezie, dobra hudba. Prislo mi to sympaticke, Vietnamce mam rad a Vietnamky zvlast, a tak nemam duvod, nedat ctvrtou hvezdicku.

plakát

Měsíční kámen (1973) (TV film) 

Verim, ze pro dnesniho detskeho divaka je tato pohadka nekoukatelna, bohuzel. Stejne tak i pro nepozorneho divaka. Ti ostatni ji ale musi ocenit. Krasny scenar, chytre dialogy a Josef Kemr... To byl herec svetoveho formatu.

plakát

We Shoot with Love (2009) 

Nejvice zaujal "proutnik" Tomase Bariny. Jinak prumerne a jeste horsi...

plakát

Hlava Medúzy (2021) (seriál) 

Jako nejvetsi pozitiva serialu vidim v tom, ze je proste zabavny. Nevynechal jsem jediny dil a i kdyz jsem mel celou radu vyhrad, vzdy jsem se rad podival. Vysetrovani vrazd bylo strasne zkratkovite a malo propracovane. To vse na ukor vedlejsi dejove linie, ktera sice nejakym zpusobem spojuje jednotlive dily, ale vubec nic neresi a je zbytecna. Mam na mysli mladeho Hermanka. Ten sice roli psychopata zvladl vyborne, ale jinak byl zbytecny. Kazdopadne Renc uz asi nikdy neprekvapi.

plakát

Palm Springs (2020) 

Nekdy mam taky pocit, ze jsem v casove smycce a kazdy den ziju jako pres kopirak. Jen s tim rozdilem, ze ja musim do prace a hlavni hrdinove na svatbu:-). A to je hodne velky prostor pro poradnou zabavu! A to si myslim, ze nebylo uplne vyuzito. Parkrat me nejaka situace pobavila, ale postavy mi celkove sympaticke nebyly a i pres kratkou stopaz zde bylo hned nekolik hluchych mist.

plakát

Muž se zlatou paží (1955) 

Miluji tu atmosferu americkych dramat padesatych let. Muz se zlatou pazi neni vyjimkou. K dokonalosti mi chybi trochu naivni prubeh vysetrovani a patrani po hlavnim hrdinovi. Ale Sinatra je dobry a Kim Novak to neskutecne sluselo. Zajimave postavy ve vedlejsich rolich. Vyborna uvodni hudba.

plakát

Ága (2018) 

Bulhari toci filmy o eskymacich, dnes uz je mozne koukam vsechno.-). Hezky poeticky zivot z netradicniho prostredi, na maximum vyuzite kouzlo kamery a hudby. Presto je to prilis festivalove a podobne zanrove zamereny Dersu Uzala me zaujal mnohem vice a tak zustanu pouze u prumerneho hodnoceni.

plakát

Místnost sebevrahů. Hater (2020) 

I kdyz neumim pochopit a tedy ocenit vsechny "smecka" hlavniho hrdiny na internetu, film na me udelal celkem velky dojem. Komasa opet ukazal vybornou rezii, velky polsky prislib do budoucna! Vyborny scenar, hudba, herecke vykony a pekne herecky.

plakát

Červená kůlna (1968) 

Pekny poeticky film, dalsi z rady povedenych rodinnych snimku Jiriho Hanibala. Zahorskemu byla role usita na miru, herecky tahne cely film. Cimz netvrdim, ze ostatni herci jsou spatni.