Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (5 556)

plakát

Úžasná prasata (2018) (TV film) 

Mozna zadny dokument neni pro prasatka tak pozitivni jako tento.-). Ja je mam rad, i na taliri! Hezke zabery a zabavny komentar.

plakát

Hlavní nádraží (1998) 

Ve vsech smerech krasny film, kteremu nemam co vytknout. Verohodnost pribehu jsem dal stranou a uzil si skoro dve hodiny zabavne, misty trpke jizdy dvou cizich lidi. Kazdy zaber, kazdy pouzity brazilsky kout ma ve filmu sve misto. Hezka kamera, hudba a predevsim skvely herecky vykon Fernandy Montenegro dela z tohoto filmu uzasny divacky zazitek!

plakát

Amundsen (2019) 

Myslim, ze se jedna o hezky zivotopisny film. Amundsen byl ale natolik zajimava postava, ktera toho tolik zazila, ze si myslim, ze mohlo vzniknout deset lepsich filmu nez tento. Ale dobry, potesi i ceska koprodukce v cele s Vojtou Kotkem.

plakát

Ratu Ilmu Hitam (2019) 

Ke konci uz celkem zdlouhave, ale jinak povedeny horor s celou radou vyraznych momentu. Dobre herecke vykony.

plakát

Na chvíli svobodní (2008) 

Kdyby to bylo jen trochu mozne, okamzite posilam snad vsechny zpet z Evropy... A jejich osudy me sotva dojmou. Ale film samotny je hodne zajimavy, ma spad, pusobi velmi verohodne. Cemuz napomahaji vyborne herecke vykony. Vubec bych se nedivil, kdybych v dobe premiery hodnotil film plnym poctem.

plakát

Jestřáb kontra Hrdlička (1953) 

Tezko litovat pana Hrdlicku, at uz je rok 2020, 1953 nebo 1879. Porad stejny model a stejne nestastne osudy. Jinak se jedna o velmi slusne drama, podle knizni predlohy Svatopluka Cecha. Marvanovi vytecne sedla i tato role.

plakát

Organ (1964) 

Film zaujme velmi dobrou kamerou, hutnou atmosferou, kterou dokresluje Bachova hudba. Mam-li byt ale uprimny, jinak me to moc nebavilo... Urcite to neni film, po kterem bude divak casto sahat.

plakát

Šťastný smolař (2012) (TV film) 

Tyhle pohadky nekdy ze zacatku dvacateho stoleti me moc neberou. Ale tahle byla diky Trojanovi a jeho vtipkum celkem dobre koukatelna.

plakát

Zázračný nos (2016) (TV film) 

Nejvice ocenuji prostredi vyroby parfemu, to v pohadkach zase tak casto neeviduji. Pomale tempo, pretazena stopaz a celkem dost nuda.

plakát

O léčivé vodě (2020) (TV film) 

Hezky pribeh, bavilo me to o dost vice jak pohadka stedrovecerni... Jen mi to prislo cele takove chladne, tocene s odstupem. Vcetne vetsiny hereckych vykonu, coz je skoda.