Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Oblíbené seriály (10)

Arabela

Arabela (1980)

Tento serial snad nikdy neomrzi, genialni v kazdem smeru. Pro me jednoznacne nejlepsi ceskoslovensky serial, vyborny v kazdem okamziku a v kazde postave.

Dallas

Dallas (1978)

Ac nejsem velky serialovy fanousek, Dallas jsem si vychutnal na ceskych obrazovkach dvakrat. A vychutnal myslim doopravdy. Mam pocit, ze jsem v te dobe nebyl jediny, kdo byl zvedavy na dalsi a dalsi dily, co zase J. R. provede a tech 36% hodnoceni vnimam jako spise pokrytecke. Snad nejlepsi hrany serial takovych rozmeru. Skoda dilu bez Bobbyho, to byl zabity cas sledovat cca 30 fiktivnich dilu... Nejlepsi postavy: J. R., Sue Ellen, Cliff Burns, kdo mi pak pil krev byl Ray s manzelkou, Bobby a Miss Ellie. Na tento serial se neda zapomenout a treba hlaska J. R. k Sue Ellen: " Jedine, co ses na Southforku naucila je, ze vodka nejde citit z ust " je nesmrtelna!

Třicet případů majora Zemana

Třicet případů majora Zemana (1974)

To, ze serial je po pracovni strance temer dokonaly netreba dodavat. Obsah je sice hodne pretoceny, nepravdivy ( ne vzdy vsak ) a propagandisticky. I tak si myslim, ze do budoucna je tento serial velice cenny. Aby si lide, co socialismus nepamatuji, videli majora Zemana v akci, vcetne vseho, co tento serial obsahuje a obnasi.

Byl jednou jeden dům

Byl jednou jeden dům (1974)

Nechapu, jak me mohl cely muj doposavadni zivot mijet tento vyborny serial? Podle me jeden z peti nejlepsich ceskoslovenskych serialu, ktery jsem videl. Serial se odehrava v dobe 1936-1945 a mapuje osudy lidi jednoho pavlacoveho domu v Praze. Serial me bavil od zacatku do konce, zajimavy namet, velmi dobre vykresleni hlavnich postav, pekne dialogy a predevsim nekonecny zastup ceskych hereckych es a to az do te nejmensi role. Takove herecke obsazeni nepamatuji snad v zadnem serialu (pravda, tento ma bohuzel jen pet dilu). Herecke vykony velmi nadstandartni, pokud bych i presto mel nekoho vyzdvihnout, pak zcela urcite Milose Nedbala (jak Marlon Brando ve Kmotrovi), cynickeho Adamiru a blazniveho Karla Hogera. Serial, ktery uz dnes nikdo nenatoci.

Případy 1. oddělení

Případy 1. oddělení (2014)

Tento novy kriminalni serial me bavi a ve svem zanru je podle me tim nejlepsim u nas od rozdeleni (nepocitam Cirkus Bukowsky). Skutecne zlociny jsou nejvetsi deviza serialu. Natoceno to je nenapadite, ale dobre. Nijak originalni neni ani vyber postav, kdy kazda z nich charakterizuje uplne jiny typ cloveka, coz v realu asi neni uplne obvykle. Herci jsou ale dobri, vcetne tech, co jsou v epizodnich rolich. Mozna mi trochu nesedi Polivka a Hanus (hlavne jeho dialogy). Tedy, trochu schematicke, presto velmi zabavne!----Po druhe serii zvysuji hodnoceni na maximum. Jak mi Hanus ze zacatku nesedel, tak jeho postava byla genialni. Jednotlive pripady jsou velmi verohodne vysetrovany a serial, ac je podle skutecnych udalosti, tak pusobi velmi autenticky.

Jen počkej...!

Jen počkej...! (1969)

Naprosto genialni podivana i po ctyriceti letech od natoceni. Vyborna animace, humor, hudba a kus meho detstvi...

Pustina

Pustina (2016)

Vyborne drama, kde se hleda vrah mlade holky. Perfektne natoceno, vse do sebe pekne pasuje, atmosfera, kamera a hudba dokonala. Zajimave postavy a velmi dobre herecke obsazeni. Dusek se Stivinovou exceluji. Serial, ktery budete chtit videt v celku. Jeden z nasich nejlepsich za posledni roky...

Mělas to vědět

Mělas to vědět (2020)

Vynikajici serial ve vsech smerech. Stihl jsem si pustit vsechny dily za sebou a uzil jsem si to. Vsechno zapada do sebe, divak se nemusi bat, ze se bude ztracet v deji, coz nijak nesnizuje celkovy kredit. Bier je moje oblibena reziserka, toci zajimave rodinne namety, ma velky smysl pro detail a v neposledni rade ma uzasne vedeni hercu. Vsichni zahrali sve role vytecne, Kidman (at uz holduje plastikam ci botoxu) nemusi ani hrat, ta mluvi ocima. Za me jedna z nejlepsich aktivnich herecek. Snobske prostredi Manhattanu je taky uzasna kulisa. Jsem sice filmovy, ale tohle je jeden z nejlepsich serialu, co jsem videl.