Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Biografie (4)

Aisling Loftus (herečka)

10.04.2013

"Doufám, že budu pracovat tak, abych na sebe byla pyšná a ne jen tak, abych jen zaplatila účty."Tato mladá nadějná herečka se zajímavým jménem se narodila prvního září 1990 v Nottinghamu ve Velké Británii irským rodičům. Herectví se začala věnovat v devíti letech, kdy chodila na výcvik herectví pro mladé lidi. Debutovala v… (více)

Jane Levy (herečka)

29.07.2012

Jane Colburn Levy se narodila 29.prosince 1989 v Kalifornii. Umělecké sklony má zřejmě v genech, protože její matka Mary je umělkyně a otec Lester muzikant. Přestože se Jane narodila v Los Angeles, vyrůstala v Marin County, Severní Kalifornii, kde také chodila na střední školu. Účastnila se hip hopového kroužku, vedla fotbalový… (více)

Tara Lynne Barr (herečka)

06.07.2012

Tara se narodila 2.října 1993 v Orange County, Kalifornii. Jako malá viděla hrát svou starší sestru v divadelním kurzu a to ji inspirovalo. Zlomový bod nastal v roce 2001, kdy Taře bylo sedm. Dostala pár divadelních rolí a po účinkování v nich prohlásila, že potřebuje agenta, aby se dostala do televize.Velkou zkušeností se pro… (více)

Patrick John Flueger (herec)

19.10.2011

Patrick se narodil 10.prosince 1983 v Minnesotě (USA), jako nejstarší ze tří sourozenců. Jeho první výraznější role byla ve filmu DENÍK PRINCEZNY, dále se objevoval v seriálech, např. JAG, PRÁVO A POŘÁDEK, KRIMINÁLKA MIAMI, atd. Do povědomí diváků se však zapsal jako Shawn Farrel ve scifi seriálu 4400.Mezi další zajímavé role… (více)

Reklama