Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (8)

Ryan Gosling

Neuvěřitelně charismatický herec, troufám si říct, že ten nejzajímavější a nejlepší současnosti. Poprvé mě zaujal jako Jacob v Crazy , Stupid Love, jeho dějová linie byla zkrátka nejlepší. Hned poté jsem se na něj zaměřila, abych zjistila, že i v dalších rolích exceluje. Tleskám a padám na kolena! ( Viděno:Place beyond the pines, The Believer, Gangster squad, Crazy,Stupid Love, Drive, Drunk history Christmas, The Ides Of March, Blue Valentine, Lars and the real girl, Half Nelson, The Notebook, Murder By Numbers )

Johnny Depp

Johnny, Johnny, Johnny.. filmový chameleon, kterého musí uznávat snad každý. Jelikož miluju Burtonovic tvorbu, je jasné, že k srdci mi přirostl i Johnny. Je zvláštní, je to šílenec a tak ho mám ráda :-) Jeho postavu Jacka Sparrowa popravdě tolik nemusím, přestože Piráty mám ráda. Preferuji ho v temnějších rolích. (Viděno: Dark Shadows, Rango, Pirates Of The Caribbean, The Rum Diary, Alice In Wonderland, The tourist, The Imaginarium of Doctor Parnassus, Public Enemies, Sweeney Todd, Corpse Bride, Charlie and chocolate factory, Finding Neverland, Secret window, Blow, From Hell, Chocolat, Sleepy Hollow, The Ninth gate, Edward scissorhands, Ed Wood)

Heath Ledger

Jako malá jsem si jej zamilovala v Patriotovi. Brečela jsem, když zemřel, byl to skutečně nadějný herec, který toho měl ještě hodně před sebou - přesto nemám ráda trend, že kdo zemře je najednou neskutečně populární a všichni si jej přidají do topky, ačkoliv ho předtím nijak nemuseli. Co říct, je ho šílená škoda, ale vždycky si ho budu pamatovat jako snílka Dana, Casanovu, nebo Jokera.. (Viděno: The Dark Knight, Candy, Brokeback Mountain, The Brothers Grimm,Casanova, Lords Of Dogtown, Ned Kelly, A Knight's Tale, The Patriot, 10 things I hate about you )

Jack O'Connell

Ve Skins si mě popravdě příliš nezískal, přestože o jeho hereckých kvalitách nebylo sporu, postava Cooka je ztělesněním chlapů, jaké vyloženě nesnáším - debilní vtipy, vulgarita, samé "čachry machry" :-) Navíc ten sestřih a naušnice v uchu..eh, prostě ne. Dala jsem mu však šanci v dalších filmech a musím říct, že to chvilku trvalo, ale získal si mě. Ten jeho přízvuk, talent..Nejlépe se asi předvedl ve filmu United, kde jsme ho mohli vidět v jiné herecké poloze (tedy vážnější) - takové role mu sluší spíš. :) Postupem času toho chci s ním shlédnout víc. Jsem zvědavá, v jakých rolích se ještě předvede :) (Viděno: Liability, United, Weekender, Dive, Skins, This Is England )

Jamie Dornan

Screw 50 shades, pro mě to bude navždycky "ten sexy sériový vrah" z The Fall