Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Právě sleduji začátek čtvrté řady. Pro mě je to momentálně to nejlepší,co jsem dosud v seriálové podobě v posledních letech viděl ! Z prvotní nedůvěry k sáhodlouhým seriálům se postupně vyvinula nedočkavost a doslova závislost na dalším pokračování (slyšel jsem něco o osmi desetidílných řadách ?). Takže zatím super a doufám,že nenastane zklamání.

Rychlé šípy

Rychlé šípy (1969)

Koukatelné v každé době,kvalitní dětský seriál napříč všemi generacemi! Výborně se k němu hodí černobílé provedení.

Ctná paní Lucie

Ctná paní Lucie (1972)

Tenhle seriál jsem měl dlouho v paměti,pátral po něm tři roky a jsem rád,že mé domněnky byly správné! Sledoval jsem sobotní dopolední díly v lednu a únoru 1973 (v 9.30) a jako romanticky založený kluk prožíval dobrodružné filmy a seriály,který naše televize a kina nabízely. Poněvadž jich bylo poskrovnu,většinu si člověk celkem pamatuje. Ani nevím proč,ale tenhle seriál mě dost upoutal (snad proto,že se už víc v televizi neobjevil,snad pro vzpomínku na hezké a bezstarostné dětství). Hodně jsem po seriálu pátral a byl rád,když se mi podařilo zjistit,že opravdu existoval,že to nebyla jen dětská fantazie osmiletého kluka!. Mám v paměti pár momentů,které mi při pročítání zdejších komentářů vystupují na povrch - muž v masce, herci jako p. Velen (s jizvou na rtu), p. Šebek, světlovlasá p. Lucie a další. Pro doplnění uvádím zde další informace,které jsem zjistil: Ilja Prachař-Záviš Oulehla z Kronbachu, Renáta Doležalová-paní Lucie,Jan Tříska-Věslav Čížovský, Sv.Matyáš-Černý rytíř (muž v masce ???), Václav Lohnický-Kuneš Smolenský, Jan Skopeček-Kryštof Trčka z Kunštátu, Josef Šebek-Petr Beneš z Vrbice, Vilém Besser-Jakub Moor, Miloš Kopecký-rytíř Monyfeih, Josef Haukvic-sluha. Moc mě mrzí,že takovýhle věci mizí v nenávratnu....?? Rád uvítám další informace o tomhle seriálu. Nalezené ukázky 9.12.2016 https://www.youtube.com/watch?v=JOKk65utpw0 a http://www.pribehrozhlasu.cz/tenkrat-v-rozhlase/1972/1972_6 Objevil jsem jednu fotku: I.Vyskočil = Cukr. http://www.imagebam.com/image/ccdad0662378663

Okresní přebor

Okresní přebor (2010)

Pět hvězd dávám hlavně ve srovnání s filmem Okresní přebor. Bezvadné uvolnění s dnes už nesmrtelnými hláškami které,dle mého názoru,doslova zlidověli (ovšem v ,,úzké skupině lidí okolo fotbalu")! Snad poprvé dávám poklonu Nově.

Polda

Polda (2016)

U nás doma super oddychovka od první do ,,zatím" poslední série!

Synové a dcery Jakuba skláře

Synové a dcery Jakuba skláře (1985)

Příjemně koukatelný seriál s výbornými výkony herců. Životní role Krampola,Pepa byl skvělý,stejně jako pan Munzar, Haničinec,Hanzlík,Kolářová a další. Opět výborný Dietl a režisér Dudek.

Ovládací panel
3 body