Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (82)

plakát

Lesní duch (2013) odpad!

Hodinu a půl mého života, kterou mi nikdo nevrátí, jsem pociťoval stejně bolestivá muka, jako když do Franka ve filmu Hellraiser nabodávali háky. Tenhle remake je doslovné znásilnění úžasného filmu Sama Raimiho. Doufám, že druhý díl se nikdy nenatočí! Slovy E. A. Poea "NEVERMORE!!!"

plakát

Méďa (2012) 

Méďu jsem ze začátku vážně ppodcenil. Myslel jsem, že to bude nudný propadák s vtipem na úrovni 7 dílu Prciček. Ale už od začátku sem se začal smát, takové typicky griffinovské hlody mě fakt uzemnily. Smál jsem se od začátku do konce a Sam Jones mě totálně dostal, když se tam objevil, po dlouhé době zas dostal slušnou roli (sám sebe :D).

plakát

Barbar Conan (2011) 

Asi nejsem jediný, pro koho to byla královská nuda. Naprosto to odsrali a odvysílali film, ničím zábavný, ani napínavý. Když udělají hrdinu, musí se jednou dostat do nebezpečí. Do kterého se ovšem Conan nedostal. 1/5

plakát

Sucker Punch (2011) 

Co to mělo mělo to efekty a..to je všechno. Naprosto nudné, hnusné a neskutečně trapné.

plakát

Čarodějův učeň (2010) 

Cage se super hárem jak učí čaroděje. No kdo by se nepodíval. První půlka byla za jasných 5, ale druhá půlka to trošku pohnojila, z té druhé půlky se dalo vytěžit víc.

plakát

Kniha přežití (2010) 

Závěr úžasný, i když scénář trochu děravý.

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

Už zase předělávka hry. Herní filmy nejsou moc dobré a hercké obsazení to nezmění, ale ze všech herních filmů je tenhle asi nejlepší.

plakát

Resident Evil: Afterlife (2010) 

V tomhle filmu nevím, jestli se mám pokoušet odpustit pár chyb a dát 3*, nebo jestli dát jen 2, protože se to vážně nedalo. Děj naprosto nulový, efekty 3D podprůměrné a naprosto dementní skluz, přitom první 3 díly se dali, ale tohle mě neohromilo.

plakát

Tucker & Dale vs. Zlo (2010) 

Spousta krve......Spousta vtipu. Tucker & Dale jsou nerozlučná dvojka a měli by víc takových komedií natáčet spolu. Fakt úžasné nemám co dodat 5/5.