Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (156)

plakát

Jak přežít svého muže (2023) 

Tak to byla nečekaně celkem ztráta času, a to jsem si myslela, že by to mohla být aspoň průměrná česká komedie... No je to spíš podprůměr a ta veselá hudba na konci spolu s nepovedenými záběry mi bohužel nedala pocit, že film byl přece jen dobrý.

plakát

Sedm schodů k moci (2023) (seriál) 

Jako překvapilo mě to. Na to že je to české, tak to není špatné...jen ten konec mi přišel takový nijaký, čekala jsem asi lepší vyvrcholení příběhu.

plakát

Jeden den (2024) (seriál) 

No já bych to na 14 části nenatáhla ani náhodou, stačily by tak 4 dle mého názoru, protože některé díly byly vyloženě jako kulisa jen a podle mě i nepodstatné v ději ,ale proč to nenatáhnout, klasika Netflix. Nebo takhle, ono stačí i ten film co už je natočený s podobným tématem. Vydržela jsem se dívat jen kvůli Dexovi, protože jako nebudu kecat, dobře se na něho dívá že jo...

plakát

Nejhlubší nádech (2023) 

Teda tak to jsem nečekala ! Měla jsem to v merku už déle, ale moc se mi do toho nechtělo, nejspíš jsem čekala na tu správnou náladu...Ale že mě dostane dokument a ještě k tomu o potápění tak to bych teda neřekla nikdy. Na konci mi dokonce tak bušilo srdce napětím že jsem skoro zadržovala dech s nimi. Asi si jdu zkusit do vany jak dlouho vydržím zadržet dech pod vodou :D

plakát

Uncharted (2022) 

Jéé to je dobrej film! Nevěděla jsem ani co čekat pořádně, ale hlavní obsazení jsou mí oblíbení herci takže už to jsou plusové body a příběh je nakonec taky dobrý, takže jako za mě super.

plakát

Včela na mušce (2022) (seriál) 

Hele, Mr. Beana mám ráda,  to je prostě klasika, ale tady Netflix zas a znova potvrzuje, že se jen snaží ždímat prachy ze starých námětů. Prostě seriál o Beanovi, který tady ale o dost víc mluví, jen ty jeho grimasy zůstávají stejné.  Někdy se člověk zasměje, ale v podstatě se dá dost dobře předvídat, jakou kravinu zas ten blb vyvede a jak se to bude snažit spravit a to je to, co mi vadí na tom všem nejvíc asi.

plakát

Jako pavouk (2001) 

Tak tenhle film našel chlap po dlouhém hledání na Netflixu se slovy, že "ty starší filmy jsou vždycky dobré". No jasně... škoda Morgana, tenhle film mi přijde pod jeho úroveň, ale paradoxně právě on ten film pozdvihuje, protože bez něj, by to byla asi úplná kejda.

plakát

Emma. (2020) 

Až po zhlédnutí jsem zjistila, že film je remake, originál jsem bohužel neviděla a teď už je na to stejně pozdě, když jsem viděla tento první. Každopádně film neurazí ani nepřekvapí.  Jen Anna pro mě není moc pěkná herečka, tak moc nechápu, proč obsadili do role "nejkrásnější dámy v okolí" zrovna jí, ale proti gustu žádný dišputát.

plakát

Opuštěný (2022) (seriál) 

Konečně může hrát Neil sám sebe ! Mám za něj radost. Seriál je dobrý, někdo tady přirovnává k Sexu ve městě, ale lepší? No to bych zas jako neřekla, Sex ve městě je jen jeden... Není to špatné, nicméně to není ani úžasné přeúžasné, takže 3*

plakát

Zranitelná srdce (2022) 

Hele jo, námět omílaný stále dokola, protože proč vymýšlet nové nápady, když ty staré fungujou co? Hmm... Každopádně sympatické obsazení, i když ten kluk Oscara za herectví asi nevyhraje, ale podle mě to není na víc než 3*