Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (156)

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Jakoo na Česko hodně dobrá pohádka. Téma je samozřejmě omílané často ve filmech, ale to vůbec nevadí. Záběry kamerou jsou ale celkově inovativní na Česko a soundtrack se mi taky hodně líbil. Na 5 * to není ale i ty 4 jsou na českou pohádku fajn

plakát

Utajený pasažér (2021) 

Ježíš to je zas jednou kravina... Takové dobré obsazení a film v podstatě o ničem, ty dvě hodiny se mohly podstatně zkrátit, kdyby zkrátili jen to jejich "slaňování", ale dobrý, já si to přetočila...

plakát

Ginny a Georgia (2021) (seriál) 

Nečekala jsem od toho moc a právě proto mě to překvapilo a úplně chytlo. Zkouknuté jedním hltem.

plakát

Táta na kvadrát (2021) 

Taková příjemná oddechovka, nic spešl, ale špatné to není.

plakát

Za čárou (2021) 

Ech, tváří se to jako technologicky vyspělý super akčňák, ale ve skutečnosti je to celkem nuda a příběh není moc zajímavý. Docela zklamání. Dvě hvězdy za herecké obsazení a to, že jsem to přece jen dokoukala do konce.

plakát

Cesta svatojánských mušek (2021) (seriál) 

Tak trochu se to podle mě snaží kopírovat v časové návaznosti This is Us, ale tento seriál už od prvního dílu jasně řekne kdo je kdo v jaké době. Příběh o velkém přátelství, láskách, dramatech... Za mě lehce nadprůměr a hlavně to je hereckým obsazením, jak mladým tak starším.

plakát

Malá čarodějnice (2018) 

Před zhlédnutím jsem nejdříve četla komentáře, jak mám i ve zvyku, a i když s nimi většinou spíš nesouhlasím, tak teďka musím fakt uznat, že Němci natočili fakt pěknou pohádku! Je nevtíravá, milá, úsměvná, nevinná a prostě taková pohádka, kterou určitě někdy pustím svým dětem s čistým vědomím i svědomím.

plakát

Insomnie (2002) 

Já vám nevím, ale prostě mě to asi nějak neoslovilo. Je to pro mě taková kriminálka, kterou stačí vidět jednou a víckrát ne. Dávám asi přednost nepředvídatelným koncům a celkově hlubším zápletkám, při kterých jsem na konci filmu fakt v prdeli. Tohle je prostě takové obyč. Williams jako záporák je celkem povedený, ale to je tak vše.

plakát

Všechno úplně všechno (2017) 

Myslela jsem, že to bude něco jako Midnight sun, a svým způsobem i jo, ale s trošku jiným dějem a hlavně koncem. I když mi přijde to Midnight sun asi lepší, tohle špatné taky nebylo. A ta Amandla je fakt pěkná baba!

plakát

He's Out There (2018) 

No to vám zas byla kravina na entou. Herecké výkony taky slabota a vůbec- proč jsem se na to sakra dívala? Ztracený čas