Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (9 902)

plakát

Případ Stodolovi (2024) (seriál) 

Jeden z nejhorších a nejzvrácenějších kriminálních případů v ČR. Neuvěřitelná ukázka ženské manipulace.

plakát

Zatôichi kenka-tabi (1963) 

Klasicky vystavěný Zatoichi, kde se přes hodinu nic neděje a vše je zakončeno bitvou.

plakát

Out of Darkness (2022) 

Prey z Wishe, který chce být seriózním survivalem s hororovým nádechem ale právě tím vážným ksichtem, nejvíce ztroskotává. Chápu minimální rozpočet, který dovolil pouze několik postav a utíkání nudným lesem ale režisér nemá dostatek schopností, aby film utáhl. Strašení funguje pouze chvíli a po čase neustálá tma a vygradované zvuky na max, začnou spíše otravovat, jako herecká sebranka, které tu blížící se smrt přejete. Out of Darkness mohl být slušným indie hororem ale vznikl nudný a otravný horor, který ve výsledku ani není hororem.

plakát

The Bricklayer (2023) 

Nedávno tu byl včelař, nyní zedník a už se těsím na řidiče septiku. Comeback Rennyho Harlina se nekoná a Aaron Eckhart by se měl přestat snažit být novodobým akčním hrdinou ve středních letech. O něco menší průšvih, než by se dalo čekat ale dobrý akční film se nekoná ale nostalgikům by občas mohl připomenout zlaté devadesátky. Bohužel akce spíše bídná a častokrát velice špatně udělaná.

plakát

V letu (2024) 

Špatně vypadající a hloupý film, který vše maskuje pocitem, že se neustále něco děje, aby si divák na konci uvědomil, že se vlastně nic nedělo a neví o čem celý film byl. Celá bizarnost začíná už tím, že Kevin Hart by měl být takový novodobý Danny Ocean a to nemůže nikdy fungovat. 30%

plakát

Modrooký samuraj (2023) (seriál) 

Audiovizuálně možná nejhezčí možné anime, které mě bohužel příběhově dost minulo. Vyloženě jsem se nenudil, epizody jsou krátké, nechybí násilí ani sex ale neuchvátilo mě to.

plakát

Hříšnice - Julian (2018) (série) 

Z původně mysteriózní detektivky, kterou byla první série, se ta druhá vydala do podivného rodinného dramatu o vyšinuté sektě. Prakticky nic zajímavého, napínavého ani chytrého se nekoná a jediný závěrečný zvrat, si divák domyslí už někdy v polovině. Celkově dost bídné a utahané.

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Při sledování Kosmonauta z Čech jsem v mezičase, kdy jsem se nechtěl zabít, přemýšlel nad tím, jestli opravdu chci promrhat 2 hodiny života a hlavně, co vedlo Johana Recka (kterého jsem po seriálovém Černobylu, považoval za génia) k tomu, aby vzal podprůměrnou knihu českého autora, kompletně ji okleštil a udělal z toho pseudo existenciální, meditativní sračku, která snad chtěla být novou odyseou ale vyjma snesitelného vizuálu (vyjma pavouka a konce) je tím nejnudnějším, co jsem za hodně dlouhou dobu viděl.

plakát

Taková moderní rodinka - Série 6 (2014) (série) 

Zpočátku slabší epizody od půlky vystřídají ty skvělé a i po 6 sériích si rodinka drží status jednoho z nej sitcomů.