Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (9 953)

plakát

Medená veža (1970) 

V televizi prakticky nehraný příběh o tom, co může udělat žena s přátelstvím tří kamarádů. Nádherné záběry hor a slovenské přírody v jinak docela obyčejném filmu.

plakát

Corleone (1978) 

Dle názvu se může zdát, že by mohlo jít o nějaký doplněk legendárního Kmotra, ale ve skutečnosti se jedná o úplně samostatný film. Vhodné jen pokud je opravdu velký hlad po mafiánských filmech.

plakát

Tátův drak (2022) 

Vizuálně zajímavý animák spíše pro mladší publikum, kterému nebude vadit ohraný děj a postačí mu roztomilé postavičky všemožných příšer.

plakát

Nebezpečná lekce (2022) 

Film, který se pokouší o cool akci ála John Wick nebo Nikdo, ale vždy o několik levelů níže a navíc s neskutečně nesympatickými herci. Hold Made in Polsko.

plakát

Slovo policajta (1985) 

Alain Delon byl svého času velký badass a toto je jeho možná nejdrsnější role. Klasicky vystavěný příběh bývalého poldy, který se mstí za smrt dcery a s nikým se nemaže,

plakát

Až se setmí, miláčku (1990) 

Velice pomalé, velice temné vyprávění o lásce, únosu a smrti. Do filmu se těžko proniká, ale dokáže se odvděčit.

plakát

Wings (1927) 

Praotec všech válečných filmů. Film jehož téma se zpracovává doteď a ukazuje milostný trojúhelník a následné přátelství dvou pilotů, které nejdříve rozdělí žena a nakonec válka. Film i dnes působí velkolepě a je až překvapivě působivý i po skoro 100 letech.

plakát

Vlci (1981) 

New York dostával od tvůrců v 70. a 80. letech dost zabrat a vždy byl prezentován jako to nejhorší město na Zemi. Vlci působí více jako typické špinavé thrillery, jen zde nevraždí žádný maniak ale vlci. Ze začátku funkční a špinavé ulice NY mají svou atmosféru. Později bohužel bez napětí a vzhledem k přibývající akci je vidět, že na film moc peněz nebylo. A skupina vraždících vlků mě nijak neděsila.

plakát

MatiAnak (2019) 

Indonéské horory mají svou specifickou, příjemně špinavou atmosféru, ale vždy mi celkový dojem rozbijí, toporní herci. Nejinak je tomu i zde.

plakát

Odliv (2019) 

Bez nápadu i jakéhokoliv spádu. Nezajímavý thriller o tom, že peníze jsou prostě víc než chlapecké přátelství. Filmu jsem nevěřil ani minutu.