Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (9 953)

plakát

Ba xian fan dian: Ren rou cha shao bao (1993) 

Odvážný thriller o záhadném majiteli restaurace, který jako jednu ze surovin, používá maso svých obětí. Film nikdy nejde do explicitního extrému, ale i tak dokáže šokovat. Jen vyjma silného závěru a občasného mordu, mnoho nenabízí a herecky moc nestrhne.

plakát

Host (2020) 

Minimalistický, ale funkční "karanténní" horor o online vyvolávání duchů, které se dost vymkne. Film nejednou slušně vyděsí a neštítí se ani násilí.

plakát

Luca (2021) 

Překvapivě příjemná variace na Malou mořskou vílu s překrásnou animací a vtahující letní atmosférou. Chybí větší hloubka a to navíc, co dříve Pixar uměl, ale film nenudí a rychle uteče. Jen stačí jedno podívání.

plakát

Hra o trůny - Série 3 (2013) (série) 

Silná série, kterou vyzdvihuje scéna svatební hostiny, která nemile překvapí.

plakát

August Underground's Penance (2007) odpad!

Vyjma kvalitnějšího a čistšího obrazu žádná změna. V rámci uchyláren slušná jízda a pokud se s někým budete přetahovat o to nejhnusnější v rámci fiktivního filmu, s touhle trilogií vždy vyhrajete.

plakát

Srpnový underground (2001) odpad!

Začátek úchylné trilogie. Jen pro otrlé. V rámci bezduchých humusáren to nejsilnější.

plakát

Carrie (2013) 

Zbytečný odvar hororové klasiky, která sama o sobě, také neměla moc co nabídnout.

plakát

Zabijákova žena & bodyguard (2021) 

Další zbytečné pokračování úspěšného ale ve výsledku mírně nadprůměrného filmu. Druhý Bodyguard používá totožný humor i akční scény, ale je tak neskutečně zbrklý a narychlo zplácaný, že vypadá, jako by na něj tvůrci měli tak jeden natáčecí týden. Občasný záblesk humoru zde je ale nic to nezachraní ani akční scény, každých 10 minut.

plakát

Válka zítřka (2021) 

S VOD filmy mám obrovský problém v tom, že ve většině případů mají potenciál, ale zpracování je pohřbívá. Za celou pandemii jsem viděl snad všechny "zásadní" VOD filmy a od poloviny jsem od počátku nic nečekal a zbývající polovina mě zklamala. Od Války zítřka jsem nic nečekal, trailery mě nechaly chladným a o to větší bylo moje překvapení, když se z ní vyklubal zábavný film. Chce to čas a první třetina je možná až zbytečně natahovaná a celková délka filmu docela neopodstatněná, ale nevadí to. Jak se film rozjede, baví jak střídáním lokací, tak i různými podobami akčních scén, které se nikdy neopakují. A to, že se jedná o guláš z Dne nezávislosti, Na hraně zítřka, Vetřelců nebo dokonce Věci, ve výsledku vůbec nevadí. Když nad tím přemýšlím, možná jsem neviděl zábavnější "hloupý" blockbuster od prvních Transformers.