Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (9 965)

plakát

Armáda pěti mužů (1969) 

Zábavný zlodějský western z dob, kdy Bud Spencer ještě plnohodnotně nespolupracoval s Terencem Hillem. Milovníci vláčků si zde užijí.

plakát

Kafarnaum (2018) 

Otevřený pohled na libanonské slumy a jejich obyvatele v tomto případě se primárně zaměřující na jednu místní a poměry bohužel standardní rodinu. Těžká a bohužel zbytečně zdlouhavá podívaná, která dokáže tématem zaujmout ale jako plnohodnotný film, úplně nefunguje a vznikla tam pouze standardní kritika.

plakát

Stovky bobrů (2022) 

Na pohled ošklivý ale neskutečně našlapaný film, kombinující éru němých grotesek s tím nejlepším od Looney Tunes v gejzíru naprosto šílených a neutuchajících nápadů. Jediné co výsledné podobě škodí je formát celovečerního filmu, protože tohle je ten typ zábavy, která funguje pouze v malých dávkách a divák se ji rychle přejí.

plakát

Fallo! (2003) 

Tinto Brass byl dobytek a převedení jeho tajných fantazií do filmů, není bohužel nic hezkého ani vzrušivého.

plakát

Létání pro začátečníky (2023) 

Pokus o přenesení severského humoru pro západní publikum. Neskutečně nudný a nevtipný film.

plakát

Stake Land II: The Stakelander (2016) 

Po skvělé a svěží jedničce, výrazný propad a z atmoférického hororu, založeném na postavách, vznikla podprůměrná kombinace Walking dead a třetího Mad Maxe.

plakát

Ruža pre nevestu (2023) (pořad) odpad!

Ultimátní sbírka lidské hlouposti a povrchnosti na jednom místě.

plakát

Souputníci (2023) (seriál) 

Celou dobu jsem nikomu nic nevěřil a seriál se pro mě stal prakticky nesnesitelným sledem homosexuálního sexu a nudných dialogů.

plakát

Taková moderní rodinka - Série 11 (2019) (série) 

Díl v luxusní rezidenci byl vynikající, jinak slabší dojezd vynikajícího sitcomu. Závěr je ale dostatečným a dojemným rozloučením. Rád jsem s touto rodinou strávil tolik času a jedná se i přes slabší poslední série o jeden z nej sitcomů.

plakát

Lights Out (2024) 

Grillo už novodobá akční hvězda nebude. Ligths Out je typický, nízkorozpočtový a hlavně špatně natočený film s nevýraznou a nudnou (a často nepěkně trhanou) akcí a absolutně nicotným příběhem. Kdyby nepomohl Adkins, vyjímalo by se to někde v horní části seznamu, novodobých Willisovek. 30%