Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (155)

plakát

Sněhurka (2012) 

Indický režisér.....tak proto ten otřesný bollywood na konci.

plakát

Český žurnál - Pět zrození (2015) (epizoda) 

No, potom se nedivme, že maminky chtějí rodit doma. Nevěřila bych , že je to natáčeno v roce 2015 v hlavním městě . Smutné.

plakát

Hit & Miss (2012) (seriál) 

Hodnotím po dvou dílech, víc nedám. Seriál, kde mi není sympatická ani jedna postava nemůžu sledovat a ještě se táhne jak smrad. Za mě ne.

plakát

Toto a jeho sestry (2014) 

Myslela jsem, že už mě nemůže na tohle téma nic šokovat, ale to jsem byla na omylu.Tohle je opravdu silný kafe.Nechápu jak se Alexander Nanau dokázal dostat tak blízko, je to až neuvěřitelné.

plakát

Fádní odpoledne (1964) 

Na tu Hrabalovu hospodskou poetiku nějak nemám buňky.

plakát

Mallory (2015) 

Mám filmy pí.Heleny Třeštíkové moc ráda a velmi obdivuji její práci. Děkuji za dalších skvělých 101 min., ve kterých jsem se dozvěděla, jak katartrofálně nefunguje náš sociální systém,že může někdo chodit do práce a spát v autě a že život bez fetu je těžší než s ním. Nic z toho jsem netušila. Mallory jste obdivuhodná a moc Vám přeji, abyste po všech těch životních útrapách došla klidu a obyčejného lidského štěstí.A Vy to dáte, já tomu věřím.

plakát

Král Lear (2003) (divadelní záznam) 

Myslím, že Jana Třísku nemůže ,v téhle roli, už nikdo překonat . Moc mě mrzí , že jsem představení neviděla živě . Jsem ohromena !

plakát

Mami! (2014) 

Po delší době film, který mě opravdu zasáhl. Psychologie až na půdu, skvěle vymyšlená, zahraná a jako bonbonek dechberoucí závěr. Režisér, kterého budu určitě bedlivě sledovat.

plakát

Vrána (1994) 

Pro milovníky komiksu asi jó, ale pro mě to bylo zlý....i u žehlení.