Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (9)

Hobit: Bitva pěti armád

Hobit: Bitva pěti armád (2014)

Velké vyvrcholení konce skvělé trilogie od Tolkiena, na které jsem se mohl podívat v kině díky Peteru Jacksonovi. Pro mě Top film, který vůbec kdy natočil ( pro zatím :-) ). Myslím si, že to nemá cenu dál komentovat a stojí za to, aby ho každý, kdo miluje fantasy nebo knihy od J.R.R.Tolkiena, viděl a zařadil do své sbírky.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Výborný krimi / thriller, který se už na věky věků stane kultovním filmem. Snad bych mu ještě dal i žánr komedie, protože někdy jsem se fakt dost dobře pobavil. Scény s Vincentem a Julesem jsou doslova epesní. Rozhovor ve výtahu o masáži nohou, před tím, než vystřílí pokoj žebráků, co chtěli ojebat pana Velkého, je vynikajícím odlehčením scény. Odříkávání pasáže z bible v podání Julesa ...... ,,Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností , sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty. Neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe seznáš, že jméno mé je Bůh. ......,,, Už omílá tu sračku (jak říká sám) strašně dlouho, před tím, než někoho zabije. Na to myslím postačí jen otázka ,,Cože"!?

Zastav a nepřežiješ

Zastav a nepřežiješ (2006)

Parádní, adrenalinové, od začátku až do konce se něco dělo!!! žádná nuda, oči vyblikané jako PC maniak!! a můj oblíbený Jason Statham nezklamal

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003)

Dobrodružství od začátku až dokonce skvělý herecký výkon Johnnyho Deppa v komické roli Capitana Jacka Sparrowa. Ale musím podotknout, že ty herecké výkony byli od všech herců na maximum, někde to chtělo potáhnout ráhno, ale navzájem se doplňovali a to je potřeba, tahali za jeden provaz!: -) O hudbě se raději zmiňovat nebudu , protože už se sama o sobě stala legendou! mít CSFD více hvězd tak jsou tam.........

Na vlásku

Na vlásku (2010)

Moc pěkně provedená pohádka s dokonale propracovaným dějem, (konečně vím, jak vypadá pohádka o zlatovlásce :-) ) s kombinací animace a melodické hudby dávám proto 5 hvězdičke, jelikož tomu to dílu nelze nic vytknout!!!!!!!

Statečné srdce

Statečné srdce (1995)

Ujal se vlády ve filmu v hlavní roli i režie. Mel Gibson se stal hrdinou už tím jak to dokázal zvládnout a to nemluvím o jeho roli ve filmu!!! Tak genialně a mistrně, jak si to sám naservíroval, tak to klobouk dolů. Pokaždé když tento film vidím, tak ta slza na konci ukápne. Tolik lásky, citu, hrdinsví a nenávisti to není nikde tak bravůrně natočené, jako to udělal Mel Gibson.