Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Rodinný
  • Akční

Recenze (26)

plakát

Komorná (2016) 

Je zajimave sledovat jak stejny pribeh natoci Korea a Anglie. Ve verzi anglicanu Fingersmith. Nikdy by me nenapadlo, ze takhle rozdilne zeme natoci stejny scenar.. ale jo, proc ne? Korejska verze je asi o neco lepsi, uz jenom z toho duvodu , ze je to jeden film a ne jako Fingersmith rozdeleny do dvou casti.

plakát

Malá Velká Británie (2003) (seriál) 

Nemůžu si pomoc, chápu, že to někomu může připadat jako nechutnost. Ale já ten sitcom žeru. Vicky, Bubla, Daffyd nebo Andy a Lou? Nemají chybu! Jo já vím...

plakát

Předstírání (2014) (seriál) 

Strašně mi to připomíná South of Nowhere, ovšem uznávám, že to není úplně seriál století ale je to milé a postavy ( nebo aspoň většina ) jsou sympatické a vzhledem k délce dílů musím hodnotit kladně :)

plakát

Lesní duch (2013) 

Klasická vyvražďovačka která byla na rozdíl od těch ostatních víc nechutná..ve chvíli když z nebe začala pršet krev jsem si říkala jestli už to opravdu není přehnaný. Mám pocit, že za chvilku se budou horory natáčet stylem, že se pustí proud krve a do toho se budou házet kusy syrovýho masa, nejlépe za živa odříznutýho z hlavních postav..

plakát

Kosmáček (2012) (TV film) odpad!

Tak to už je přehnaný! Prosím Němce aby přestali natáčet filmy, seriály nebo se věnovat " herectví " a tím udělaj kinematografii největší službu ;)

plakát

Klik - život na dálkové ovládání (2006) 

Ne prostě se mi to nelíbilo, a to mám Adama docela ráda, pár věcí má dobrých ale tady mě dost zklamal. Sice je tam občas něco vtipného, ovšem tím to končí.

plakát

Zkažená úča (2011) 

Kdybych měla učitelku jakou hrála Cameron tak nevím jestli bych byla nadšená nebo na***ná ale zasmála jsem se. Je to jiný styl než jsem u Cameron zvyklá ale zhulená v autě mě pobavila a scéna se sundanou podprsenkou měla taky něco do sebe :)

plakát

Láska je láska (2012) 

Zajímavej nápad, na český poměry i docela dobře zrealizovanej. Neříkám, že je to film který Vám ňákým zásadním způsobem ovlivnil život a donutil Vás k zamyšlení.. ale věčně dofajčená babička mě svým způsobem pobavila a scéna s nakupováním spodního prádla byla taky docela vtipná. Ovšem dialogy mezi herci byly opravdu velmi "přirozené". Ale hezké povídání o naivní lásce která má ale s realitou společné asi jen to těhotenství ;)

plakát

Joey (2004) (seriál) 

Je pravda, že jsem od toho čekala něco víc..po shlédnutí pár dílů se mi to moc nelíbilo. Pak jsem se na to přestala koukat jako na Přátelé a pojala jsem to jako jinej sitcom který má prostě stejnýho herce a zalíbilo se mi to. Zasmála jsem se a je to opravdu dobré :)