Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (405)

plakát

Život Adèle (2013) 

Otevřenou lesbickou scénu bych vložil doprostřed každého filmu, bez ohledu na to, o čem pojednává.

plakát

Vyměřený čas (2011) odpad!

Callovat s 8,4 na riveru, když čekáte na gut shot je taková pyčovina, že jen za to si už tam zasloužil džejtý chcípnout. Nechce se mi ani psát, co všechno mě na tom filmu sralo, protože by mi na to jednak nestačily řádky a druhak by mě to sralo. -105 minut mého vyměřeného času.

plakát

Oliver Stone: Neznámé dějiny Spojených států (2012) (seriál) 

S postupujícími díly čím dál tím evidentněji doleva, ale to mě nepřekvapilo, co taky čekat od starýho lišáka Stonea. Překvapilo mě, že mi to vůbec nevadilo, naopak jsem obdivoval, jak sofistikovaně dokáže Stone selektovat předložené útržky z historie, aby nezainteresované diváctvo mohlo jasně rozlišit, kdo byl ten hodný a kdo zlý. Nejsou to žádné neznámé dějiny USA, nedozvíte se, že Kennedyho zabili mimozemšťani ani že Lewinská je panna. Není to víc než pohled jednoho bývalého vojáka z Vietnamu, co se po návratu začal sjíždět kokainem, aby si na stará kolena uvědomil, že USA je imperiální monstrum a ke spáse se lidstvo dostane jen skrze mír a lásku.

plakát

Před půlnocí (2013) 

Vtipný je, že dvě hodiny s tou mojou řešíme hovna a další dvě hodiny na to pak čumim ve filmu. Stejně jsou tyhle romantiky všechny na jedno brdo, jaký to bylo, jaký to je a možná bude. Ani nevim proč to píšu, asi proto, že sem tady už dlouho nic nenapsal, tak aby to nevypadalo jako že se mi rozbila klávesnice nebo tak něco. Ve výsledku je to stejně vždycky kissy, kissy, tity, tity, pussyyyyyy.... chrrrr.

plakát

Český žurnál - Život a smrt v Tanvaldu (2013) (epizoda) 

MY a Češi, MY a Cigáni, relační páry a z nich vyplývající pragmatické presupozice, které jsou najmarkatnější právě v zažitých stereotypech vnímání u adolescentů na plovárně. Jsou to ale rodiče a společnost, které tyto stereotypy nejen vytvářejí a formují, ale také podmiňují. Pro zájemce doporučuji kategorizační analýzu na podobné téma http://ulug.ff.cuni.cz/projekty/romove/05_PISEK.pdf

plakát

Prostřihy (1993) 

Tři bobři, tři hodiny...