Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Blok 99 (2017) 

Keatonovi to vyšlo, McConaughey to taky zmákl, taksi Vincek asi řekl, proč nemůžu i já být na stará kolena herec. Oholil hlavu, nahodil výraz po lobotomii a šel dělat to umění. Smolíček pro něj, že si vybral příběh který má k realitě asi tak blízko, jak fakulta filozofie ke vzdělání.

plakát

Král z ostrova Bastøy (2010) 

Tvrdá dřina,troška análního šťouchání a hlavně pořádná dávka bible.Těžko uvěřit, že soudruzi z Bavernetu hodili za hlavu know how nabyté 100 lety převýchovy blonďatých modrookých delikventů a věnují se raději takovým změkčilostem, jako jsou únosy dětí a jejich umisťování do pěstounská péče.

plakát

Birdman (2014) 

Během prvních 10 minut moje myšlenky běžely dvěma směry. - 1.Keaton fakt umí i hrát a 2. Emma Stone je ale strašná tlama. Pak už jsem si pomalu začal užívat náhled do nitra divadla na Brodwayi i super doprovod na bicí. Super zážitek .

plakát

Equalizer (2014) 

Černý Mirek Dušín zachraňuje padlé ruské děvy ve skrze průměrném a předvídatelném ději a pomalu, ale jistě míří do Holywoodského suterénu kde mu Keanu Reeves už chladí pivko. Třetí hvězda snad jen za dobrou hudbu.

plakát

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) 

Severský Forrest Gump a moje největší letošní filmové zklamání,Knížka musí být skvělá, ale koukat na tenhle film je slovy Allana Karlssona ,,JAKO LÍBAT OVČÁKOVI PRDEL´´ .Žádné bližší seznámení s postavami se nekoná a nikdo se nedozví proč Benny žádnou školu nikdy nedokončí, nebo co bylo dál s Herbertem Einsteinem.Při sledování filmu mě držela při vědomí jen naděje, že Gunilla ukáže aspoň kozy.Neukázala ...

plakát

Strach a chvění (2003) 

Střet dvou různých kultur v zemi, která se vyvíjela do 19.století bez cizího vlivu s nedotknutelnou hierarchií tak rozdílnou individualismu západního světa.Film nenudil, ale ani nenadchnul.Nemůžu se zbavit dojmu, že být náctiletá frankofonní lesbička dám ještě o hvězdičku víc.

Ovládací panel
1 bod