Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Zajímavosti k filmům (9)

Harry Potter a Ohnivý pohár

Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)

Kouzlo „Engorgio“ se užívá ke zvětšení předmětů, ať živých nebo neživých. J. K. Rowlingová sama uvedla, že dlouhou dobu uvažovala o limitech, které magie nemůže překročit. Vytváření jídla a pití z ničeho není možné. Zajímavá otázka je, zda by nestačilo malé množství jídla, jež by si hladoví kouzelníci mohli zvětšovat.

Underworld

Underworld (2003)

Při detailních záběrech na ústa herců je možné vidět zubní protézy. Konkrétně například ve scéně Lucianova (Michael Sheen) "vypuzování" kulek.

Legendární parta

Legendární parta (2012)

Bunnymund v jedné ze scén upozorňuje frází 'Vy nechcete závodit se zajícem', což je humor, který pochopí jen ti, kteří znají situaci za ním. Na Aesopovi bajky, kde závodila želva a zajíc, totiž nevyhrál zajíc jak by mnozí očekávali, ale želva.

Sedm psychopatů

Sedm psychopatů (2012)

Film měl mít původně premiéru 2. listopadu roku 2012, ale byla nakonec přesunuta na 12. října 2012.

30 minut po půlnoci

30 minut po půlnoci (2012)

Název filmu je shodný s armádou běžně používaným termínem, který odkazuje na zvláštní dobu, kdy je venku tma (buď velmi pozdě nebo velmi brzy).

Chladnokrevný

Chladnokrevný (2012)

Olivia Wilde byla v průběhu natáčení scény, kde její postava téměř umrzne, skutečně pouze v minisukni. Tyto záběry vznikaly v Kanadě.

Skrytá identita

Skrytá identita (2006)

Skrytá identita je jedním z nejoblíbenějších filmů fotbalisty Franka Lamparda. Bývalá hvězda londýnského týmu Chelsea se nechala slyšet, že si mnohdy snímek pouští před důležitým zápasem jako motivaci.

Reklama