Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (29)

plakát

Lásky čas (2013) 

Od tohoto filmu jsem čekal hodně, a taky mě hodně zklamal. Romantický mi teda nepřišel vůbec, byl moc dlouhý a přišlo, že skoro bez nějakého příběh ( ten byl vyřešen v první půl hodině). Jediné co na tom bylo pěkné byla hudba.

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Spusta akce, skvělé hlášky, dobra hudba a Tatum s Foxxem, co víc si přát :)

plakát

Jak vycvičit draka: Legenda o Kostikradovi (2010) (TV film) 

Bohužel tenhle příběh mě vůbec neoslovil, jediné co se mi na tam líbilo, byl Kostilam, ten vypadal svěle a střídání animace mezi vzpomínky a přítomnosti.

plakát

Jak vycvičit draky: Dar Nočního běsa (2011) 

Krásný krátký Vánoční díl, kde se nepoužije ani jednou slovo Vánoce. Kraťas o dvou linkách, kde ta lepší je prostě s Bezzubkou. To jak odmítla nový ocas a ten její kukuč, tomu by snad nikdo neodolal :) Nejlepší krátký vánoční film ze všech.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Spíše mi to přišlo jako parodie na superhrdinské filmy. Opravdu to tak mělo vyznít?

plakát

Red 2 (2013) 

Parádní podívaná. Vtípků bylo dost, nejvtipnější mi však nepřišel Bruce ale Malkovich s Mary-Louise Parker, ty se pěkně doplňovali. Co mě však mrzí je, že ty nejlepší scény byly viděny už v traileru.

plakát

Jak vycvičit draky (2012) (seriál) 

Pokud se chcete odreagovat na animovaném seriálu, kde každý díl je 20 minutový, tak doporučuju. Ovšem na film Jak vycvičit draka to nemá, avšak ostudu mu nedělá, je to jen takové rozšíření, které bych ale zrovna u tohohle filmu nepotřebovala (zdá se mi zbytečné). Člověk se avšak podívá co nového všechno drak dokáže, jaké to je žít s draky a jak to příjímá společnost. Jelikož hlavní padouch nebyl v seriálu poražen, jsem zvědavá jestli se objeví i v některém z filmů.

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

Tenhle film nejde než nemilovat. Od začátku jsem se do něho ponořila až mi bylo líto, že už končí. Maggie Elizabeth Jones je tak roztomilá, že se nedivím, že jediný důvod proč koupit Zoo bylo, že ona to prostě chtěla. Tento film prostě doporučuju, tenhle film si zamilujete.

plakát

Jack a obři (2013) 

Jo u tohohle filmu jsem se celkem bavila. Měla jsem strach, že to zase bude pojaté podobně jako Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic nebo Sněhurka a Lovec ale nakonec né, je to pěkná pohádková fantasy. Obři josu skvělý, že člověku opravdu nahánějí strach. Jen bych neřekla, že je to zrovna pohádka pro děti (to ukusování hlav a podobně). Co mě na tehlé pohádce se moc líbilo, SPOILER že snad poprve je král ochotný obětovat svojí dceru pro ochranu celé země a není to hlupák.

plakát

Čtyřlístek ve službách krále (2013) 

Mě se to teda líbilo, ale mohlo to být kratší, myslím si, že stopáž je moc dlouhá, stačilo to zkrátit na 60 minut a půl hodinu vaty odstranit. Ale jinač moc pěkné, akorát pohádka pro děti :)

Ovládací panel
7 bodů