Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Dvanáct rozhněvaných mužů

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Nejspíš nejlepší film, jakej sem kdy viděl. O to je moje hodnocení vzácnější, že nemám rád černobílý filmy. Nejsou potřeba žádný speciální efekty ani žádný vymazlený kulisy, aby vznik epickej snímek.

Život Briana

Život Briana (1979)

Jestli existuje film, u kterýho se tak extrémně subjektivní věc, jako je hodnocení, stává kompletěe objektivní záležitostí, pak je to Život Briana (Platí v případě, že dáte *****).

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Těžko říct, jestli by se mi tak moc líbil, kdybych ho poprvé viděl až ted. Je to libůstka z dětství, takže nelze jinak než za plný počet bodů.

Big Lebowski

Big Lebowski (1998)

Coenovskej klasicky absurdní příběh dovedenej do dokonalosti. Když jsem ho viděl poprve, byl jsem ještě kluk, kterej věděl o filmu prdlačku a náhodou narazil na něco v nočních hodínách na TV. Ještě jsem netušil, jakej to je kult a kdo jsou Coeni, takže k němu mám mnohem intimnější vztah, než kdyby to byla prostě mánie, která mě strhla s sebou. (Jeff Bridges má hnusný kozy)

Soumrak mrtvých

Soumrak mrtvých (2004)

Hádám, že jsem jedinej kdo tomu dal 5*, ale mě to prostě bavilo. Hlavní hrdinové jsou neskutečně sympatický, stejně tak jejich herci. Celej film provází výborná atmosféra (a to jak v komediální, tak v hororové části). Výborně zmáklý movie ve všech ohledech. Pomalu se ze mě stává fanoušek zombie parodií..

Warrior

Warrior (2011)

Co říct. Drama se sociálním podtextem, které nabízí velkou kopu dalších divácky přitažlivých rovin. A to, že žádnou z nich neodflákli a vymáčkli z nich maximum, z filmu dělá megapecku roku! Až čas ukáže, jestli má tenhle počin nějakej dlouhodobější přesah, já doufám, že jo. Vážně už je to dlouho, kdy mě nějakej film takhle pohltil. A jestli Tom Hardy nedostane oskara tak si osobně podám celou porotu..

Muž bez kůže

Muž bez kůže (1998)

Jo, bejt dítě je krásný, když narazíte na filmy, jako je The Naked Man =D

96 hodin

96 hodin (2008)

Kolik Albánců může jeden člověk zprasit? Přesně tuhle otázku položil Pierre Morel Liamu Neesonovi a prasilo se hodně, fakt jo. Je to o hodně brutálnější, než by si kdy Hollywood dovolil. Přes mocnou řadu klišéček se vlastně jedná o unikátní film.