Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (1 177)

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Asi chápu velké fandy, že když je to pocta musí se prostě hodnotit vysoko, ale já až tak obrovský fanda nejsem a film byl hrozně roztahanej a vleklej. Nebýt konce který byl z celého filmu nejlepší, dal bych ještě o hvězdu méně.

plakát

Mama (2013) 

Pro mě vlažnější pomalejší, ale není to vyloženě špatný film.

plakát

Joker (2019) 

Mám rád klasické komiksové příběhy a nejsem velkým fandou hloubkových psychologických sond do hlav hlavních hrdinů. Proto nevím přesně jak toto uchopit a hodnotit. Jako psychologické drama je to fajn ale po odmazání světa Gothamu by to moc nefungovalo. Při pohledu na klasickou komiskovku to pro mě osobně také moc nefunguje. Přijde mi to podobné jako nový Batman či James Bond - místo dalších WOW eskapád tu máme temnou žumpu vzpomínek. No nevím...

plakát

Generation Iron 2 (2017) 

Už to pro mě nebylo takové překvapení jako díl první, i tak opět hezký pohled do zákulisí kulturistiky.

plakát

Generation Iron (2013) 

Parádní sonda do zákulisí, úplně jiný pohled na tento sport. Navíc parádně natočené.

plakát

Blíženec (2019) 

Za mě pohodový akční thriller který si na nic nehraje a letí v solidním tempu. Takhle si představuji nenáročnou zábavu.

plakát

Ad Astra (2019) 

Jsem velký fanda vesmírného sci-fi a o to více kritický fanda jsem. Nebudu dávat hvězdičky za líbivé obrázky, to dnes mají i mnohem levnější filmy. Nebudu dávat hvězdičky jen proto, že tam hraje bývalá hvězda. Nemohu dávat hvězdičky když je to prostě neskutečná kravina která se o to víc tváří vážně a psycho. Ne tohle jako celek vůbec nefunguje, navíc je to pojato tak špatně, že člověk tomu nemůže odpustit ani tu hromadu maximálních zhovadilostí. Za mě obrovské zklamání. 30% fakticky jen za to, že je to sci-fi kterých není nikdy dost.

plakát

Formule 1 - Na ostří nože (1995) 

Pro někoho kdo se o F1 nezajímá určitě velice nezajímavý a nudný dokument. Pro fandu F1 úžasná sonda do zákulisí závodních týmů.

plakát

Zlatý věk formule 1 (2013) 

Kdo se chce dozvědět trochu víc o historii F1 a to velice poutavou formou s rozumně vyváženým poměrem technických informací, dobových záběrů a osobních příběhů, nenajde lepší dokument než tento! Pro fandy F1 jasná povinnost.

plakát

Král (2019) 

Historický životopisný film z období která mě moc neoslovuje - i přes to skončil film a já si začal googlit historické údaje týkající se té doby a tohoto příběhu. A to je vždy znamení, že mě "dokument" vtáhl a zaujal. Navíc zde bylo vidět že se na financích vyloženě nešetřilo. Za mě velké překvapení.