Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (1 177)

plakát

Smysl pro tumor (2024) (seriál) 

Perfektní strastiplné vyprávění, které mě hodně naučilo...

plakát

Halo (2022) (seriál) 

Hru jsem nehrál, ale vím o co jde. Seriálové zpracování není špatné, ale čekal jsem mnohem víc.

plakát

Marvels (2023) 

Mé klasické hodnocení, digitální bordel nadřazen úplně všemu. Ne tudy cesta fakt nevede.

plakát

Perverzáci (2011) 

Dobře zvrácený, ale jedno se musí nechat - tohle vymyslet a natočit, to byl výkon. By mě ani ve snu nenapadlo, co jiné napadne :)

plakát

Jak ztratit kluka v 10 dnech (2003) 

Hodně nenáročné a když to tak člověk bere, zjistí že dostane lacinou, ale pohodovou podívanou v tomto romanticko-komediálním žánru.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Film jsem viděl před dvěma měsíci a vlastně mě tak "hodně" zaujal, že jsem si už vůbec nepamatoval o čem že to bylo. Vizuálně zase krásné omalovánky, ale na mě je to už hodně prázdné a nezapamatovatelné. Doufejme že se již legendární sága na které jsem vyrůstal jako malý kluk nebude dále ničit podobnými braky.

plakát

Její tělo (2023) 

V poslední době mám rád tyto příběhy dle skutečných událostí. Film byl natočený na první pohled hodně dobře na české poměry, Germani se do role fakt hodí a i příběh byl odvyprávěn v tempu bez nudných pasáží. Navíc je fajn, že se tvůrci nebojí natočit kontroverzní témata a to je dobře.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Fakticky jako první díl, sci-fi epos na kterém se nešetřilo, má výborný vizuální look a v pořádně ozvučeném kině jsem si neskutečně užil i ATMOS zvuk. Jako jedinou výtku mám zase chybějící vnitřní hlas, kterým jsou vysvětlovány Paulovi či jeho matky schopnosti. Hodně by to filmu pomohlo.

plakát

Duna (2021) 

Mám tu smůlu, že jsem velkým fandou knih a četl jsem je několikrát. Toto filmové zpracování je opravdu na vysoké úrovni, i tempo a atmosféra jsou parádní. Chybí mi tam ale ta hlavní věc - to podvědomé vysvětlení proč dělám tyto pohyby, co se děje s mým tělem a jak jsem byl vycvičen. To bylo i Lynchově filmu a zde to chybí. Hodně to neznalého diváka ochuzuje a to ubírá na tom kouzlu. Jinak ale super počin že se někdo na tak těžkou látku zase odvážil.