Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (112)

plakát

Adamova jablka (2005) 

Co k tomuto snímku dodat -> dokonalé, nesmírně zábavné a smutné zároveň... Byl to opravdu skvělý film, který si pustím kdykoliv budu mít splín =) Opravdu bravo =)

plakát

Angliština Engliština (2012) odpad!

Spina z Indie se vytrtkala s amikem a hnedka mu do bejvaku natahla bandu cmoudlych vsi. Kupa hnidaku za zvuku nechutny zasraindo hudby predvadi, jak dojebat USA nejen bombovymi utoky. Svine jedny!

plakát

Atlas mraků (2012) 

Film, který minutu po minutě spěje k horšímu a horšímu. Začátek je lehký, krásný a skoro až poetický. Při častém střídání scén si člověk nemá potřebu stěžovat a jen čeká, kdy už se začně něco dít. Film si pohrává s celkem globálně provařenou myšlenkou, kterou servíruje originálním způsobem. Ale to jsou pořád ještě klady filmu. Je třeba ještě vynachválit výborný Hanksův smysl pro cit hraní. Je jedno, jestli hrál piráta a nebo vědce. Každou roli jsem mu věřil a bylo to perfektní. Jenže to je všechno. Zřejmě se do toho přešitý Wachowski asi hodně sral, když tam nacpali na půlku filmu homosexuální twilight. Nebylo to sice takový peklo, jako "Natržená" hora, ale bylo to na facku. Dále je třeba zmínit masky - ke konci filmu to vypadala jak parta gumáků. A nemohl jsem si pomoct, ale kdykoliv jsem viděl Huga udělanýho na bambusáka, musel jsem kroutit hlavou. Opět se asi vadžajnový Wachowski prosazoval se změnou vizáže. Mno a o mega nudnym konci ani nemluvím. :X Škoda vyhozených prachů za kino. Hobbit mi to vyhrál :-)

plakát

Ať vejde ten pravý (2008) 

To jako vážně? Fakt opravdu perfektních 115 minut dívání se na malého blonďatého retarda, kdy jeho myšlenkové pochody byly na úrovni znásilněného leguána! Opravdu neuvěřitelně nudný stupidní kousek, vedle kterého je i Dáda Patrasová se svou Školkou totální mega horor.

plakát

Avengers (2012) 

No to bylo žrádlo :-) Faktem je, že kdo neviděl všechny "Marvelky", tak nebude mít asi tucha no. Přiznám se, že začátek byl otřesný a podělaná Cobie Smulders tam byla stejně potřebná, jako pšouk při průjmu. Ta by nezahrála ani rohlík od čaje. Na druhou stranu to bylo mega akční, a ruku na srdce, komu nesedl Downey a Ruffalo, tak je to hemoroid. Mega porce zábavy, parádní efekty a velká spousta hlášek (byl jsem účasten originální verze ve 3D, takže jsem zase úplně všemu nerozuměl.) by si zasloužila oprávněné 4*... Já ale Marvelky žeru, takže si tam tu hvězdu navíc dám :-)

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Pozitivní a cáklý, až to bylo dokonalý. Po shlédnutí tohodle můví sem měl takovej hezkej pocit, že sem právě viděl hrozně přijemnej relaxák.

plakát

Bestie (2003) odpad!

Opálené prase s ohonem, který vypadá jak neholený bobr zasloužilé 60. leté panny, odhazuje (ač se jich vůbec nedotkne) haldy bambusáků klidně 5 metrů daleko. To si nedovolili ani u Chucka Norrise. Dokonce se stává ochráncem kurviček a když v baru uhodí dalšího žluťáska, tak se i křesla sama raději zničí, i když se jich nikdo nedotkne. "Prasova" dcera je totální koza. Vlastně je smůla, že jí na začátku filmu odkráhli to šikomoočko a jí nechali. To nebylo vůbec spravedlivé. Prostě v tomhle filmu nemá made in "dámVámšlevu" zastání a každej z větvounů zde musí snášet potupné usmrcení. Zapomněl jsem dodat, že když vidíte vepřouna ze zadu, je to úplně to samé, jako byste viděli chodící, oblečenou, tlustou, chlupatou prdel, která se valí ze strany na stranu. Ah, ještě tuhle poslední poznatek. V tomto sádlosnímku byl kladen velký důraz na multikulturální obsazení. Kromě velké haldy rejžožroutů obyčejných bílých(zbytečných) lidí je zde také obsazen JEDINÝ negr. Je to tak smutný, že mi hovnokůžouna bylo fakt líto.

plakát

Big Catch (2010) 

A co, že je animace horší a hudba taky nic moc... Nemohu odolat žralokovi, který vydával zvuky jako tygr a čuměl jako kadící vačice :-)

plakát

Big Lebowski (1998) 

Samotný příběh 50%. Herci 90%. Ale zbytek? Dialogy - 20%. Nehorázná a většinou naprosto zbytečná vulgarita. Hlášky zde padají a celkem slušné... Jenže když vám jednu hlášku opakují třeba 10 minut v kuse (pochcaný tepich atd.), tak už to neni vtipný. Taky film stojí na hraně absurdity s trapností(což bych řekl, že na tomhle se typicky podepsala VB produkce). A že britové dokáží být větší kkti než amíci co se týče dialogů. Tohle si člověk musí pustit v náladě (chlast). Já jenom nechápu, kde ste sakra lidi vyhrabali tolik %? To vás za mlada tolik odzbrojilo to nehorázné prasení a ohýbání českého jazyka?

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Musím říct, že jsem po prvních pěti dílech natlačil pouze jednu hvězdu... Pak se ale cosi zlomilo a přestal jsem vnímat tu ohyzdnou pizdu Jennifer Morrison, která se tváří jak vyschlý kostivec prcaný hnědočechy. O tom jejím retardovaným prasospraktovi ani nemluvím. Jenže tihle dva přefiltrovaní zloksichti naštěstí nedokáží celý seriál zkurvit. Člověku se až někde hluboko tetelí zbytky dětské duše, při sledování více a více propletených osudů pohádkových postav. Od další poloviny série vše začne do sebe strašně zaplétat jak přírodní klín čtyřiceti leté jeptišky. A ano, jak už jsem četl komentáře, všichni se shodnou, že postava Roberta Carlyle - Rampelníka, je minimálně natolik zajímavá, aby divák vydržel dokoukat první sérii. :-) Ti co to nedokoukají, doufám, že přijde zlá čarodejnice a nechá jim zašít rektály ocelovým drátem.