Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (877)

plakát

Melancholie (2011) 

Občas mám pocit, že být v mojí hlavě je skoro nesnesitelné. Vždycky po zhlédnutí některého z Trierových filmů si ale uvědomím, že skutečné peklo je být v Trierově hlavě. Bojím se jen jediného - že tenhle výjimečný a vzácný tvůrce odejde z tohoto (zlého) světa dřív než by měl... a dost možná i vlastní rukou. A doopravdy si přeji, aby takový den nikdy nenadešel.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Pro tenhle film není jiné příhodnější označení, než-li geniální...

plakát

Asterix a Olympijské hry (2008) 

Zkrátka, nemůžu si pomoct :-) Guilty pleasure na celé čáře... Alain Delon jako Julius Caesar už je jen třešnička na dortu.

plakát

Renesance (2006) 

Pět hvězdiček za odzbrojující vizuální stránku, fantastickou Paříž a totálně charismatický hlas Daniela Craiga.

plakát

Single Man (2009) 

Single Man Colin Firth mě naprosto uchvátil! Tohle je pro mě absolutní srdcovka. Nemůžu přijít na nic, co by v tomhle filmu byť třeba jen trochu drhlo. Vizuální stránka, herecké výkony, hudba... to vše je strhující. Jednoznačný film roku.

plakát

Zásah do srdce (1998) (TV film) 

Vynikající námět, který by si býval zasloužil pořádnou filmovou produkci. Ale i s omezeným televizním rozpočtem dokázali tvůrci natočit hodně výmluvný pohled na válku v bývalé Jugoslávii. O to cennější, že tuto válku nahlížíme komorní optikou dvou přátel rozdělených událostmi v jejich zemi, událostmi a politiky, kteří se zkrátka neptají...

plakát

Rychle do života! (2003) 

Stokrát škoda nevyužité síly námětu... Přitom o prokletí velkého nadání (a příliš ctižádostivých rodičů) by se dalo natočit vskutku poutavé drama.

plakát

Agora (2009) 

Pro mě osobně jeden z nejlepších filmů roku 2009.

plakát

Dostaň ho tam (2010) 

Russell Brand = těžko popsatelný chlápek. Pro mě osobně je to taková pánská verze Paris Hilton - nic neumí, ale skvěle se tí živí... A je docela sranda ho u toho sledovat.

plakát

Mezi řádky (2007) 

"Nebezpečné myšlenky" s Michelle Pfeiffer - to je to první, co se člověku vybaví ihned po přečtení synopse tohoto, jen o pár let mladšího, snímku. Ne že by "Mezi řádky" byl špatný film, ale zkrátka dojíždí na to, že tohle téma už tady jednou bylo. Navíc mu úplně chybí snaha přinést k dané tématice cokoli nového.

Ovládací panel
123. nej uživatel Česko
182 bodů