Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (25)

plakát

Eternals (2021) 

Celkové zpracování Eternals mě příjemně překvapilo. Zajímavé postavy, děj, doplnění některých Marvelovských nejasností i podtitulkovky byla super. Ovšem mě zase zaráží jedna věc. Proč, proboha proč!! musí jedna z postav být homosexuální a musí to tam být ukázaný..a ke všemu ještě černoch. Opravdu už je doba tak špatná, že v každém filmu budou homosexuálové a všechny možné rasy i když to budou historické filmy a nebude to dávat z hlediska dějin ani trochu smysl?!!! Obávám se, že se řítíme do propasti, ve které nebudou filmy ani tak zajímavé dějem, ale budou se řešit románky postav. 4* jen za to, že je to Marvel a grafické zpracování bylo poutavé.

plakát

Debbie a její parťačky (2018) 

Proč, proboha proč!! Opravdu žijeme v době, kde se všechny dobré filmy s pánskou rolí budou přetáčet do dámské verze, aby ženský nebrečely?? Za mě pouze ubohá snaha ženského pokolení napodobit krásnou sérii.

plakát

Za čárou (2021) 

Klasický B-čkový Americký sci-fi akčňák. Drony, roboti, atomovky, super voják. Z relativně zajímavého dějového úvodu se stává nudná střílečka, která si své tempo drží až do konce. Myslím, že téma obsazené Ukrajiny Rusáky (nápadně podobné anexi Krymu) by se dalo využít mnohem lépe.

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Zatím co filmy od Marvelu mají spíše narůstající tendenci kvality u DC se filmy řítí přímo do propasti. Tak dlouho jsem se těšil na pokračování WW s krásnou Gal Gadot a co jsem dostal? Odpad jakoby se vytratila síla hrdinky a veškeré bojové prvky z prvního dílu , oproti tomu se přidala fádnost a nudnost spojená s doplňujícími věcmi jako létání (krásná kopie Supermana). Podtrženo a sečteno 151minut naprosté hrůzy a nudy na kterou se takřka nedalo dívat.

plakát

Teroristka (2019) 

Námět mi krapet připomíná Tři billboardy kousek za Ebbingem - nešťastná žena, která hodlá vzít vše do vlastních rukou. Celkem povedená česká komedie poukazující na chod a možnosti dnešní doby.

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Dlouho jsem se odhodlával a hledal si chvilku na tento film a nelituji. Naprosto skvělý film, ve kterém se prolíná smutek, vtip a naprostý zmar. Dokonalá ukázka toho jak může nepatrný detail změnit životy mnoha lidem a co vše je schopna udělat zraněná duše, aby nalezla spravedlnost a klid.

plakát

Tvář vody (2017) 

Atypický, romantický film, který by měl rozhodně vidět každý milovník dobrého filmu.Skvěle zahraná role od Sally Hawkins, o to více, že nepromluví jediné slovo. Dech-beroucí atmosféra, nádherný soundtrack ...nemám co dodat za mě plný počet.

plakát

Bejvalek se nezbavíš (2009) 

Průměrný film, nic extra ale pobaví je to zase o trochu jiné nahlédnutí do světa vztahů.Sice mě nijak extra nepřekvapil, ale nebyla to zcela ztráta času a v některých momentech jsem se opravdu pobavil..takže proč ne?!!

plakát

Horší než smrt (2010) 

Nudný film, ve kterém se jen občas objeví nějaký náznak vtipu.Zbytečná ztráta času.

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Další z filmů který by si zasloužil 6* při nejmenším...Nadchl mne samotný film i zkutečnost, že to není pouhý výmysl ale realita která se opravdu stala! Nevím co bych dodal, bezkonkurenčí snímek ve kterém jsem nenašel ani jednu ''mouchu'' vřele každému doporučuji!