Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Horor

Recenze (112)

plakát

Critters (1986) 

Na tomhle sem ujížděl v 80 tých letech na VHS. Teror rodiny brownových malýma  koulejícíma se ježkama věčně hladovýma používajíc na každého nepřítele šťavnaté nadávky, byl vždy zábavný a úsměvný.  Pomstychtivost malých žravých potvor byla extrémní. Když už se za pomoci vesmírných lovců nepodařilo sežrat rodinu Brownových, aspoň jim při odletu udělali z baráku sutiny. Prostě parádní hororová komedie.

plakát

Critters 2 (1988) 

Ani po x letech se tohle dílko nevymyká dobré zábavě. Žraví koulející se ježci se smyslem pro nadávky nepohrdnou vším, co se hýbe a co má na sobě kus masa. Sranda prostě musí být a tak jako v jedničce i tady není nouze o akční scény v nichž hrají hlavní roli babiččiny speciální velikonoční vajíčka :))

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Bez nejmenších problémů dávám pět stars. Koukatelné, dobře zpracované sci-fi bez zádrhelů, plynulé a čitatelné. Kamera skvělá s Cameronovým rukopisem scénáře, co víc si může člověk přát na večer. Hlavní protagonistka zapadla do děje jako ulitá a roli vyjeveného děvčátka s obrovskýma očima střídá s kyborgem odhodlaným nastolit pořádek na Zemi.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

HBO popsalo v pěti dílech realitu sovětské nabubřelosti a lhostejnosti.Seriál je odstrašující rekonstrukcí událostí, které navždy zústanou v myslích lidí, jako nejhorší jaderná katastrofa v éře lidstva.Rusáčkům se samosebou počin HBO pranic nelíbí,tak natočili,nebo natáčí vlastní verzi s americkýma agentama v Černobyle a podobnýma nesmyslama,kterýma nás hodlají krmit.Tahle verze aspoň pro mě úplně postačuje a "cover" verze v Ruským podání už budou jen jakýmsi odvarem na skutečné události samozřejmě s viníkama amerického původu,který ovšem nikdo nechytil a nikdy nechytí.

plakát

Vlak do Pusanu (2016) 

Normální zombíci jsou děsivý, ale šikmooký živý mrtvoly to je total děs a hrůza :D

plakát

Bitva o Moskvu (2016) 

Po shlédnutí tohoto filmu jsem byl nadmíru spokojen.Rusům se podařil opět vynikající snímek bez politických keců a s pomocí velkého množství dárců uzřel světlo světa.V podstatě jde o realitu bitev za druhé světové války,kdy němci oplývajícími moderními zbraněmi velmi často naráželi na sovětské jednotky vyzbrojené předpotopními zbraněmi,se kterými dokázali často neuvěřitelné věci.Tak jako k filmu Brestská pevnost,nemám k tomuto počinu co vytknout a dávám plných pět hvězd.Krása

plakát

Čára (2017) odpad!

Na tenhle odpad se dá dát jedině odpad

plakát

Šest pušek (2010) 

Ono to není až tak hrozný.Má to bejt western a je to western.Hreci jsou sice křečovití,děj jasný,ale na asylum je to mistrovskej kousek.Na zabití večera dobrý

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Vzhledem k tomu,že jsem vášnivý milovník kultovek Terminator 1,2,3,těšil jsem se jako malej Jarda na pokračování klasickýho terminátora,Salvation považuju za sračku bez rozumu a tak jsem očekával,že Arny dá 5-tce punc. Punc tomu skutečně dal a nejen on,ale všichni,kdo se na téhle neuvěřitelné slátanině podepsali.Akční to bylo dost,ale logika nikde.Po shlédnutí filmu a delších úvahách jsem dospěl k závěru,že spasitel lidstva John Connor je vlastně skynet a do minulosti posílal terminátory,aby se navzájem hasili,jen tak z prdele. Parodie bez významu a logiky. Dám jednu hvězdu za Arnyho.

plakát

Země zítřka (2015) 

Malej robotíček rozdává odznaky,sem tam si vypůjčí scénu z terminátora s rozbíjením skel na autech,běhá rychlejš než formule 1,ovládá bojové umění,co víc si můžeme přát:-)