Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (54)

plakát

Americký sniper (2014) 

V letech 1999 až 2009 zaznamenal Chris Kyle z jednotky amerického námořnictva SEAL nejvíce odstřelovačských zásahů v dějinách USA. Nepřátelé mu přezdívali Ďábel, spolubojovníci ze SEALu Legenda. 27. ledna 2015 cca o půl páté jsem film dokoukal. O deset minut později už objednávám Chrisovu autobiografii a nemůžu se kurva ale kurva dočkat !!!

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Běhaji vám v kuchyňi metrový, kálící krysy? Roste vám na lednici lišejník? Zavolejte fenomenálního plešouna, gastromága Zdeňka, který vás naučí, jak vkusně nasrat jídlo na talíř a jak nejlépe své hosty stáhnout z kůže.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Jaryn si zase pro jednou dopřál nevšední podívanou aneb když chcete skalpovat televizor, je pro vás fantasy porno jménem Apokalypsa v Hollywoodu to pravé ořechové. Dvojice filmových vandalů co ho natočila, by si zasloužila exkurzi do plynové komory s mistrem Mengelem. Zhovadilost která vás donutí se zamyslet nad tím, zda se příště nevydat na piknik s kanibalem a dopřát mu narvání nácka, nebude líp strávený čas. Jak by řekl klasika Jiří Kára, mrdám na to!

plakát

Arsénova jedenáctka (2007) 

Nejsem žádným zarytým fanouškem Arsenalu a nikdy asi ani nebudu. Teda za předpokladu že na bandu frantíka Arsèna Wengera nemám vsazeno. To pak jdou veškeré sympatie stranou a koukám jen na to, jak si namastit kapsu. Dokument je ale parádní, plný skvělých fotbalových akcí. Hráči jako Bergkamp, Henry, A. Cole nebo třeba Pirès byli/jsou světovou extratřídou. Dal bych plný počet ale za zprzněný dabing to nejde ani kdybych se rozkrájel.

plakát

Až na vrchol (2015) 

Před 15 lety sem řádil u prarodičů za barákem v sedle pionýra a snil o dni kdy přijedu do Brna na velkou cenu a všem Rossijům natrhnu prdel. Bohužel pivo chutnalo jak rajskej mok a můj talent přišel vniveč. Všechny ty štětky co se vochomejtaj okolo v minisukních kterejm se ta černá látka zařezává do prdele. Kde já mohl dnes bejt. Sleduješ závod, všichni sou zlitý a plácaj kraviny na který do zejtra zapomeneš. Nemusíš vůbec přemejšlet o čem mluvíš, jenom prostě hejbeš pantem a čím víc si sťatej, tím mín se slova který ti lezou z pusy podobaj těm který produkuje tvůj mozek. Když si pořádně namazanej je ti všechno ukradený. Běžíš ven nakopnout babetu toho starýho vochmelky co sedí v rohu hospody a hraje na foukací harmoniku, colou dobu myslíš na to, jak jí zvedáš na zadní a košíkem v kterým má skládací prut a 5 prázdnejch lahváčů drhneš zem. Ten těžkej krám ti ale padá na nohu a ty hážeš babetu vzteky do potoka. Motáš se mezi stolama, tváříš se střízlivě, stojí tě to dost úsilí. Je ti ale jasný že tvoje kariéra v motorsportu končí. Najednou je tu zavíračka která příde vždycky zasraně brzo a tvůj sen je definitivně pryč.

plakát

Ben X (2007) 

Příběh šikanovaného autisty Bena X který uniká před skutečným světem do světa počítačové hry. Abych se u filmu nějak zvlášť bavil a musel si ho pouštět pořád dokola se říct nedá. Místy mi přišel film poněkud zdlouhavý, hlavně záběry šikany. Nebýt konce s kterého plyne ponaučení, jdu s hodnocením ještě dolu...