Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (54)

plakát

Zákon gangu (2008) (seriál) 

Jeden z nejlepších seriálů co sem kdy viděl, možná úplně ten nejlepší!! První serial který si po x letech pouštím znova. Když ve 13 díle 3 série začne hrát Hey Hey, My My - Battleme skáču oknem stejně jako před lety. Miluju tu písničku, ten seriál, miluju Jaxe. Chci SoA vestu, chodit sní nakupovat do penny rohlíky a každýho kdo se na mě křivě podívá kopnout do držky!

plakát

Poslední představení (2020) (seriál) 

FENOMENÁLNÍ ! miluju to, miluju Dennise Rodmana, chci to dát znova. Neuvěřitelný!

plakát

Sully: Zázrak na řece Hudson (2016) 

Má modla Clint Eastwood, Tom Hanks a legendární kousek potomka Josefa Mengeleho v Texasu narozeného kapitána Sullyho mě nejenom že donutil udělit jasných 5 hvězd ale především snímek doporučit uživateli Spalik1893 jehož jsem do té chvíle naprosto respektoval. Člověk co nedokáže ocenit že film se věnuje bez okolků tématu na místo zbytečného tlachání, bloudění po letišti, hledání zavazadel a dalších grotesek nemá právo se považovat za filmového odborníka. Skvěle vystavěné drama, příběh hrdiny a již zmíněné legendy za jasných 5 hvězd i když si už tento snímek nikdy v životě znova nepustím.

plakát

Interstellar (2014) 

Stephen Hawking, znalec černých děr (nejenom vagín černošek) a kvantové gravitace musel po shlédnutí Interstellaru vzrušením skákat ze svojí krypl károu dvojitá salta vzad. Christopher Nolan dělá jenom kulty a ve společnosti hudebního masturbátora Hanse Zimmera a především obsazení hlavní role Matthem MekemConaugheyem nemohlo vzniknout nic jinýho než tahla neuvěřitelná laskonka. Já řval jako kráva, jako kráva! 5z5.

plakát

Iron Maiden: Flight 666 (2009) 

V 8 třídě na základce v komunitě rapačů kteří svými mocnými kšilty srážely mapy ze zdí jsem si pořídil svojí první metalovou mikinu Iron Maiden. Padla v boji o tři roky později. Pokropení smrští becherovky vycházející mi z úst přežila, polití savem už ne. Věděl jsem, že nemá smysl dál žít a tak jsem zaujmul polohu v leže uprostřed frekventované silnice a čekal na smilování které bohužel nepřišlo, dodnes si toto břemeno z vraždy nesu s sebou. Ovšem železnná pana je dál mou srdeční záležitostí. Rainmaker, Fear of the Dark, The Longest Day a desítky dalších neuvěřitelnýćh věcí. Hodně sil, Bruci! My tě rakovině nedáme!!!

plakát

Americký sniper (2014) 

V letech 1999 až 2009 zaznamenal Chris Kyle z jednotky amerického námořnictva SEAL nejvíce odstřelovačských zásahů v dějinách USA. Nepřátelé mu přezdívali Ďábel, spolubojovníci ze SEALu Legenda. 27. ledna 2015 cca o půl páté jsem film dokoukal. O deset minut později už objednávám Chrisovu autobiografii a nemůžu se kurva ale kurva dočkat !!!

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

Skvělost !!! Od režie, kameru až po výkon hobita Martina Freemana a v neposlední řadě boha Billyho Thorntona. Po prvním díle a smíšených pocitech přišel na řadu celonoční maraton. Akce, napětí, zamotanost zkrátka TOP. Druhá série z plánem natáčení koncem ledna s kompletní hereckou rošádou bude mít co dělat aby naplnila mé očekávání. Doporučení 15 z 5.