Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (2 611)

plakát

Znovu se zamilovat (2023) 

Nesnáším obřidlivou, nesympatickou, falešně vřískající Celine Dion, jsem na ni alergická, škoda, že ji sem obsadili, nebýt toho, jdu s hodnocením klidně výš, romanťárna je to sice nenáročná, ale neškodná a hezky natočená. Mám dojem, že jsem viděla verzi německou, přesto mě to nijak nerozladilo. Indka je jako obrázek a šikulka.

plakát

Oktopus (2023) (seriál) 

Krvesaj, jinak tomu neřeknu, mi sedl a bude chybět. Fajn počin, skvěle obsazený, jednotlivé díly zajímavé, za mě spokojenost, chválím, že se seriál obešel bez trapných dialogů, duo Krobot-Stivínová skvělí, Marika Šoposká a Hádek taky.

plakát

Mafia Mamma (2023) odpad!

Naprostá příšernost! Během projekce stud.

plakát

Proč právě my? - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Vynikající dokument! Jak jsem se obávala, že to psychicky nedám, (jak známo, na Dětské onkologii to často neunese ani ostřílený soudní patolog, který tam zabloudí na stáž- a není to žádná ostuda, prostě místo, ze kterého mrazí v zátylku, jen člověk pomyslí), tak se nemůžu dočkat dalšího dílu. Parádní, citlivě a vkusně natočené lidské drama, důležité, edukativní, silné. Díky všem odborníkům a díky i do Brna, panu prof. MUDr. Štěrbovi. Tam jsou taky punkáči, co se toho nebojí a zachraňují nemocné děticky o sto péro! Vše dobré, loučím se s pozdravem zdraví všem! Dušek je ubožák!

plakát

Esa z pralesa (2017) 

Trochu přihodím kvůli rozkošné animaci.

plakát

Přátelé - Série 5 (1998) (série) 

Moje nejoblíbenější série. Směju se u ní od rána, přes slzu na krajíčku. Jsem až překvapená, pocit jako když odejde přítel. R.I.P. Chandler. A velký dík za kvalitní humor, který naši generaci v důležité životní etapě celou dekádu formoval.

plakát

Roboti (2023) 

Woodley mě nikdy nebavila víc, tahle role jí výborně sedla. Komedie chvilkami nečekaně zábavná, nic náročného. Nechybělo moc a mohlo to být výborné, nevyšlo, nevadí. Na víkendové odpoledne, když lije a je kosa, akorát.

plakát

Papežův vymítač (2023) 

Na to, o jakou jednoduchou blbinku jde, se to dalo vidět. Lehké, srandovní, celkem pěkně natočené, škoda šablonovitého posedlého, tady mohli vymyslet cosi křupavějšího, ale když zohledním, že tento žánr beru obloukem, viděla jsem jen Vymítače klasiku, bavila jsem se dobře. Nehrát tam ale velryba, zapadne to hodně hluboko.

plakát

Clarksonova farma - Série 2 (2023) (série) 

Opět kvalita. Tahle reality show se mi neomrzela, chválím a doporučuji. "Fucking Brexit!" znělo hodně hořce. Rozčarování a deprese farmářů z veškerých současných útrap, kterými rozhodně není jen britské počasí, asi nenechají normálního člověka chladným. Nekonečný boj s jezevci, s TBC, s ptačí chřipkou, s byrokracií a bandou sousedů, u kterých na jednu stranu chápu, že na svůj tradičně vyfiklý, malebný koutek anglického venkova přepičatěle dbají, v podstatě mají recht, však v době, kdy zemědělci a okolní farmáři ryjí hladovou v neoseté půdě, potřebují odbyt svých vydřených produktů a kulantně vymyšlenou, zrealizovatelnou příležitost, kterak se spojit s dalšími, aby mohli fungovat dál, trvat na temnotemné noční obloze, tož tak to je fakt maras. Pořad je to nejen zábavný a hezky natočený, má vysokou edukativní a sdělovací hodnotu, člověk, když to vidí, hned to listí hrabe radostněji, taky zvesela orá, vláčí, taky se rozhlíží, kterého býka by nejraději viděl na talíři, nebo se jde aspoň projít podzimními poli a závidí jiným traktor nebo kombajn. Sympatická sestava i stopáž, Jeremymu tento tah vyšel, jen tak dál, těším se na další sérii. Jo a Kaleb? Hvězda zaslouženě!

plakát

Beckham (2023) (seriál) 

Objektivně na čtyři, ale dokument je natolik zajímavý, chvílemi vtipný, jindy smutný, ale celkově zábavný, že dávám plný počet. A to píšu jako odpůrce všeobecně přeplaceného fotbalu, který u nás doma z principu zásadně nesledujeme, ani v rámci Branek Bodů. Dokument je natolik obsáhlý, že je zřejmé, jaký je David milý sympaťák, evidentně pracovitý, slušný a milující rodinu. Učebnicový býk, ověřeno u nás doma :), to povahové srovnání je až děsivé, akorát tady najdeš ve skříni bordel jako na předměstí Pandžábu, pochopitelně i vizuálně sleduji jakési nepřesnosti, rovněž co se konta týče. Každopádně chci říct, že humbuk, který se kolem Davida Beckhama strhnul chápu. Jednak kopal skvěle, dále je to nádherný chlap,  však zároveň je natolik příjemný, což lze vidět nejen během kontaktu s fanoušky, že mu jeho metrosexualitu milostivě odpouštím, dokonce je mi sympatická i jeho obscesivní porucha. Chce mít uklizeno, uklidí si, nemám problém, jeho boj, jeho záliba. Akorát s tím botoxem by to nemusel přehánět... Vypadá jako voskovka. Mladá paní si mě taky získala, kupodivu, schopná, pracovitá sekera, která ví, co chce. Umí si to urvat, udržet a třicet let stát proti celému světu, což by rozhodně nedokázala každá zlatokopecká fiflena. Výsledkem jsou čtyři děti, slušné děti, kterým to asi vydrží. Velmi dobře na mě působili i Davidovo rodiče a sympatičtí spoluhráči. Sečteno- podtrženo odmakali si své životní úspěchy s Vikinou oba, nezbývá než je pochválit. Slávu neuneslo příliš mnoho celebrit, tady to zvládli dobře. Dokument je výborný, určený nejen fotbalovým fandům, má pár míst, bez nichž bych se obešla, přesto jde o záležitost nečekaně kvalitní a velmi dobře poskládanou. Příjemná pohoda, více takových počinů.