Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Biografie (4)

Mayim Bialik (herečka / režisérka / scenáristka)

18.11.2011

Mayim Hoya Bialik se narodila 12. prosince 1975 v san Diegu. Je to americká herečka, ale také velmi vzdělaná a chytrá osoba. Dostala bakalářský titul v oblasti neurovědy, hebrejštiny a židovských studií, ve studiu pokračovala a později obdržela titul PhD v oblasti neurovědy. Navštěvovala univerzitu UCLA, přestože byla přijata… (více)

Jeff Tremaine (režisér / scenárista / herec)

23.08.2011

Jeffery James "Jeff" Tremaine je americký filmový a televizní producent/režisér a spolu s Johnny Knoxvillem a Spike Jonze jeden z tvůrců JACKASS MTV. Režíroval seriál i všechny filmy JACKASS, WILDBOYZ a seriál plný kaskadérských kousků NITRO CIRCUS. Tremaine je bývalý redaktor časopisu Big Brother, bývalý umělecký ředitel… (více)

Simon Rex (herec)

07.07.2011

Simon Rex Cutright se narodil v San Franciscu, Kalifornie. Je americký herec, komik a také rapper. Simon je jediné dítě Paula a Zoe Cutrightových.V roce 1993 Rex jako 19 letý natočil pár filmů pro dospělé. Roku 1995 začal pracovat pro MTV jako VJ (DJ, ale na obrazovce), kde vydržel více jak dva roky. Od roku 1999 se začíná… (více)

Kevin Hart (herec / producent / scenárista)

19.06.2011

Kevin Hart se narodil 6. července 1979 ve Philadelphii v Pennsylvanii. Je to americký herec a komik. Po vítezství v několika soutěžích opustil zaměstnání prodavače bot a pustil se do kariéry v zábavním průmyslu.Jeho výkony ve Stand Up comedy vystoupeních ho dovedly až k celovečerním filmům jako PAPER SOLDIER, SCARY MOVIE 3,… (více)

Reklama

Ovládací panel
2 body