Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (181)

plakát

Abeceda strachu (2023) (pořad) 

Jsem v šoku, proč tu ještě stále nevidím žádné recenze? Podle mého názoru jste se chlapci za poslední roky vaší tvorby dost zlepšili. Váš nový projekt Abeceda strachu je něco fakt top, jsem ráda, že jste se do toho pustili, jelikož mi to krátí mé dlouhé chvíle a před spaním se na vaše videa kouká úplně nejlépe za celý den. Nejen, že se člověk dozví zajímavá fakta, která člověku utkví v paměti, podáváte všechno tak krásně obsáhle a způsobem jak to neumí nikdo jiný, také se celkem často jeden zasměje, jelikož tato tvorba není úplně plánovaná, ale sypete to všechno pěkně z rukávu a stále jste "sami sebou". Nevím jak to lépe vystihnout. Celkem dost by mě zajímalo, kde všechny tyto informace a materiály získáváte. Žasnu zase a znovu jak bohatý je váš repertoár. Bylo by fajn kdyby i diváci měli po určitý čas prostor se například live vyjadřovat nebo sdílet své zkušenosti a zážitky přímo s vámi ve videu, něco na způsob "minutka s diváky". A kdyby jste vydali do tvorby nějaký váš časopis nepochybuji o tom, že fanoušci si ho budou velice rádi odebírat, ale chápu, že všechno stojí čas a peníze. Ale vzhledem k vašemu stoupání ke slávě si myslím, že úspěchu není nikdy dost. Za mě velké upřímné díky a těším se na další vaše společné sezení. Myslím, že je stále na co se těšit.

plakát

Aftershock (2012) 

Skvělá kombinace hororu, thrilleru, akčního a katastrofického žánru. :) Upřímně přiznávám, že jsem se bála co z toho může vyjítza nesmysl, ale zvedám palec a jsem nadšená, že z toho vyšel právě ''Aftershock''. Samotné finále mě dostalo do kolen. :) Zničující! :D Nemusí vždy nutně vše končit happy endem, pak to postrádá svou sílu, která dodává filmu tu potřebnou šťavu. :)

plakát

Alice in Borderland (2020) (seriál) 

Musím velmi pozorně zvážit každé slovo, které napíšu, jelikož je velmi složité hodnotit aniž bych prozradila zápletku a závěr celého seriálu. Proto se velice omlouvám, pokud nebudu úplně konkrétní ve svému popisu. Položím vám otázku - hráli jste někdy karty? Určitě ano. A určitě znáte ten pocit když hrajete proti někomu, koho chcete porazit za každou cenu, ale také někoho, koho z milosti chcete nechat vyhrát. A tak začnete blafovat. Vyložíte všechno co máte a nebo necháte pár karet jednoduše zmizet pod stolem. Nakonec jste přeci oba vítězové. Zabijete dvě mouchy jednou ranou. Ale jaké to je, když vás ke hře vyzve samotný osud?! Hra doslova na život a na smrt. Aniž byste věděli jak k tomu došlo, budete hrát podle pravidel?! Dejme tomu, že máte možnost volby. Můžete buď bojovat nebo se vzdát. Otázka zní, co bojem získáte a co všechno přijdete když se vzdáte. Co se týká Alice in Borderland, první série mě chytla hned zpočátku, už je to dva roky co jsem ji shlédla, jen jsem čekala až vyjde ta druhá. Měla jsem během druhé série smíšené pocity, jelikož se děj oproti první série malinko vymykal kontrole, pocitově jsem byla jednou nahoře a podruhé zase dole. V jednu chvíli mě děj naprosto pohltil a ve druhé zase nepříliš nadchnul. Závěr však vyplivl tak úžasně silnou pointu, že jsem se nezmohla na víc než na obyčejné "aaaawh". V takový konec jsem po pravdě nedoufala, ba ne, ani jsem ho totiž nečekala. Čekala jsem cokoliv, jen ne tohle. A to je přesně to, co tuhle sérii popohnalo ještě mnohem dál dopředu a díky tomu má úspěšně našlápnuto i na třetí sérii. Je tu totiž ještě Joker, že ano. A ten vždycky rád hazarduje. Do té doby však žijme své životy.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Co k tomuto dodat? 6 bláznivých herců v jednom filmu, jaké to bude mít asi následky? :) Jeden lepší než druhý, vskutku velice zábavný film, miluji Jamese Franca a ten jeho podvraťácký úšklebek, tahle role mu sedla jako pěst na oko, co se budeme hádat, Jonah Hill i přes vymítání ďábla zůstává i nadále k sežrání :D a Seth Rogen je prostě báječný človíček sám o sobě, kdo by ho neměl rád, i ve filmu byl oblíbenec všech, nehorázná kombinace těch největších šílenců, avšak co z toho ve skutečnosti vzešlo, to se mrkněte sami, stojí to za to. P.S.: Věřím, že v nebi mají trávu. ;) :D

plakát

Ať vejde ten pravý (2010) 

Temné ulice, pouliční vrah, upírka prahnoucí po lásce, malý chlapec šikanován svými spolužáky... co víc si přát? Skvělá podívaná na čtrnáctiletou Chloe Moretz i v jiném žánru než akční komedie. Film nepostrádal zajímavou zápletku. Remaky většinou nedopadají zrovna dobře, ale zde se nedá nic namítat, docela se povedl.

plakát

Babycall (2011) 

No teda, tak takovou pointu jsem vážně nečekala. Velmi deprimující příběh s dramatickým koncem mi nedal spát. Skličující atmosféra vládne po celý děj filmu. Noomi Rapace zahrála svou roli tak přesvědčivě, že jsem neměla ani nejmenší podezření, že by neměla všech pět pohromadě. Ráda bych sem napsala více informací, ale nechci spoilerovat těm, co se na tento film zrovna chystají.

plakát

Bezva vejška (2006) 

Úžasná komedie, která mě skutečně pobavila. :) Kdo by si nepřál vybrat si vysokou školu podle svých zájmů a koníčků? Justin Long mě úplně ohromil. Nápad natočit komedii o "falešné vejšce" byl skvělý nápad, je samozřejmě jasné, že ve skutečnosti to možné není. Zpočátku jsem se děsila, že to bude další typ Prciček, ale výsledek filmu mě nakonec příjemně překvapil.

plakát

Bez východiska (2022) 

Warning! SPOILER ALARM! Oni byli dva?! What a surprise! Nejsem si úplně jistá, jak bych se zachovala v takové situaci já, ale rozhodně ne tak hloupě jako hlavní hrdinka, která měla silnou potřebu se svěřit prvnímu cizímu idiotovi, kterého "znala" ani ne půl hodiny, to ji ale ani v nejmenším nezabránilo v tom si hned vylít v jeho přítomnosti své srdíčko, celý svůj život a vyklopit mu naprosto všechno co se stalo venku na parkovišti ani ne do pěti minut. Ejhle? Chybička se vloudila. Netuším jakého pitomce by napadlo "unést" holku, schovat ji v autě a ještě s ním zaparkovat úplně v klidu u motorestu, zatímco by s ostatními uvnitř hrál vesele karetní hru bullshit. Mám dojem, že celý tenhle příběh je malinko přitažený za vlasy. Děj sám o sobě by nebyl špatný, kdyby únosci nebyli primitivní exempláře a místo toho, aby z nich šla hrůza, byli spíš divákovi k smíchu.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Jak nehorázně jsem těšila na tenhle snímek, byla jsem nedočkavá a vyloženě počítala ty dny, kdy konečně naběhne v kinech, byl úžasný pocit být na premiéře a ani trochu nelituji toho, že jsem se drala na nejlepší místa. :) Fandové sci-fi filmů určitě pochopí. ;)

plakát

Borgman (2013) odpad!

Nechápu, nechápu, a ještě jednou nechápu, to jsem vážně tak hloupá, že mi nedošel smysl příběhu, nebo byl vážně tak zmatený a zamotaný na který si hrál? A proč vlastně? Od začátku filmu jsem v hlavě měla samé otazníky. To není normální, to byl pro zatím nejpodivnější film, který jsem si kdy pustila až do konce, povím vám, bylo to absolutní utrpení, každou další vteřinou jsem měla největší chuť to utnout, ale říkala jsem a doufala jsem, že by to mohlo nakonec mít nějaké logické vysvětlení a co se nestalo? Nezjistila jsem ani tužku. Nevím proč tohle někdo natočil a zajímají mě jaké s tím měl pohnutky.