Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Obsahy (15)

The Reckoning

The Reckoning (2020)

V roce 1665 v Anglii nemilosrdně zuřil mor: obětí moru se stala i Grace (Charlotte Kirk) a její manžel Joseph Haverstock (Joe Anderson). Jakmile je mladá matka sama se svým dítětem, objeví se špinavý panoš Pendleton (Steven Waddington) a snaží se prosadit. To se ale nepodaří a uražený panoš zuřivě šíří mezi obyvateli fámu, že Grace je čarodějnice. Poté, co rozzuřený dav zajme neškodnou Grace, je okamžitě informován známý inkvizitor Moorcroft (Sean Pertwee), který kdysi upálil Graceinu matku jako čarodějnici. Začíná nelítostný proces s téměř nekonečným mučením.

Darkness Falls

Darkness Falls (1999)

Zločinec se vrací do svého domova na ostrov Man v předvečer velké loupeže – a pokud do rána nesloží nemalý vklad na účet nelítostného gangstera, zemře. Zatímco jeho těhotná žena je po autonehodě blízko smrti, rozrušený manžel John Barret (Ray Winstone) se vloupe do domu Marka Driscolla (Tim Dutton) a drží Driscolla a jeho bohatou, zanedbanou ženu Sally (Sherilyn Fenn) jako rukojmí, protože se snaží dopátrat událostem, které způsobily, že jeho žena upadla do kómatu.

Student Body

Student Body (2022)

Středoškolská studentka Jane Shipley (Montse Hernandez) se snaží napravit svůj roztříštěný vztah s nejlepší kamarádkou z dětství Merritt (Cheyenne Haynes) a zapadnout mezi své vzpurné vrstevníky. Když Janein učitel matematiky překročí své hranice, apatická středoškolská administrativa donutí Jane a Merritt, aby vzali věci do vlastních rukou, čímž jejich vztah dožene k dalšímu chaosu a vyvolá smrtelné následky.

Two Heads Creek

Two Heads Creek (2019)

Tato hororová komedie tentokrát zavede diváka do Austrálie, kde v provinciích žijí podivní samotáři, kteří beze strachu a výčitek dělají věci, o kterých by civilizovaní lidé ani nepřemýšleli. Přesně tohle musí zažít sourozenci Annabelle (Kathryn Wilder) a Norman (Jordan Waller). Žijí v malém britském městě a mají plné zuby toho, že je místní kvůli svému polskému původu šikanují. Ale život má brzy nový smysl. Matka náhle zemře a potomek se dozví, že byl skutečně adoptován. Z Poláků se rázem stávají Australané, protože jejich biologický opatrovník pobývá v zemi klokanů. Důvod, proč si sbalit kufry a pátrat po své skutečné rodině. Sotva dorazili, radost není nijak zvlášť velká. Skončí v zaostalé vesničce na konci světa. Tady se s cizinci zrovna dobře nemluví a to přivádí hlavní hrdiny do ďábelské kuchyně. To zkomplikuje pátrání po rodičích, protože návštěva australského vnitrozemí se rázem promění v boj o přežití.

A Nuvem Rosa

A Nuvem Rosa (2021)

Na obloze se objeví tajemný a smrtící růžový mrak, který se dramaticky šíří po celém světě a nutí obyvatele Země se uzamknout na jediném bezpečném místě, a tím jsou jejich domovy. Giovana (Renata de Lélis) je zavřená v bytě s Yagem (Eduardo Mendonça), mužem, kterého potkala na večírku předchozí noci. Při čekání, až mrak přejde, se ti dva musí sžít jako pár. Během let, zatímco Yago žije svou vlastní utopií, se Giovana cítí uvězněná.

Pes jménem Duke

Pes jménem Duke (2012) (TV film)

Bezdomovec a válečný veterán opouštějí svého umírajícího psa Duka a nejlepšího přítele na prahu veterinární kliniky. Ochotný personál jej společnými silami postaví opět na nohy a poté zahajují pátrání po osamoceném a zarmouceném majiteli, jenž opustil svého psa v domnění, že umírá. Do kampaně se zapojí i veteránova ztracená dcera, kterou opustil před deseti lety.

Ochránce

Ochránce (2012)

Patnáctiletá sirota Nina je v nesprávnou dobu na nesprávném místě a je svědkem chladnokrevné vraždy magnáta Backera. Žalobce se pokouší ukrýt korunního svědka na bezpečném místě, ale Backerovi stoupenci jsou již na cestě za nimi. Bývalý voják Max Fischer zachrání Ninu v největší nouzi a snaží se ji i nadále chránit, avšak Backerovi vrazi jsou jim stále v patách a Max už neví komu věřit.

Říjnové nebe

Říjnové nebe (1999)

Středoškolák Homer Hickam žije ve východní Virginii, kde je jedinou možností obživy těžba uhlí. Když však jednoho dne spatří na obloze sovětský sputnik, zjistí, že jeho osud se má ubírat jedině ke hvězdám. S pomocí učitele a tří přátel se rozhodne postavit vlastní raketu. V cestě mu stojí nedostatečné znalosti i nepochopení jeho otce. Přesto se svého snu nevzdává a snaží se naplnit svoji vizi. Příběh je inspirován skutečnými událostmi.

Donucen ke zločinu

Donucen ke zločinu (2011)

Dynanův život se obrací vzhůru nohama, když se rozhodne unést trojici mladistvých. Je totiž skálopevně přesvědčen, že jedině pomocí výkupného od rodičů unesených, dokáže zachránit svou rodinu. Věci se vymknou kontrole, když se jeho psychotičtí partneři přestávají ovládat a jeho oběti chystají vlastní překvapení. Když je prolita krev a jeho dokonalý plán se začíná bortit jako domeček z karet, musí bojovat, aby zůstal o krok vpředu ve vlastní, šílené hře.

Atrocious

Atrocious (2010)

4. dubna 2010 byli členové rodiny Quintanillů nalezeni mrtví ve svém domě na venkově. Policie oznámila, že existuje 37hodinový záznam, který by se dal použít jako důkazní materiál. Záznam ukazuje skutečně ohavné a brutální záběry posledních dní.

Mocná síla soucitu

Mocná síla soucitu (2010)

Dean O'Dwyer je nadějný DJ undergroundové hudební scény v Los Angeles. Po nehodě na motocyklu je Dean paralyzován a vymění své gramofony za invalidní vozík. Jeho slibná kariéra mu mizí před očima. Dean upadá do deprese, ale v té době se naštěstí setká s mladým knězem, otcem Joe Rosellinim. Otec Joe zasvětí Deana do světa víry. Brzy zjistí, že má nadpozemskou moc léčit lidi, ale zvláštní náhodou je naprosto neschopen léčit sám sebe. Přes varování otce Joea se Dean se rozhodne využít svůj dar pro slávu a bohatství. Spojí se s rockovou kapelou, vedenou charismatickým frontmanem Stainem. Ale jeho začínající proslulost není schopna vyléčit zranění, které ztěžuje jeho život.

Za lepší život

Za lepší život (2011)

Hispánský zahradník z Los Angeles se snaží udržet svého syna daleko od světa gangů a imigračních agentů a zároveň se snaží dát svému synovi příležitost, kterou on nikdy neměl.

Dokud jsme mladí

Dokud jsme mladí (2014)

Nervózní dokumentarista a jeho žena se snaží svůj život trochu ozvláštnit poté, co se spřátelí s volně myšlenkářským párem.

Happy Feet 2

Happy Feet 2 (2011)

Animovaný hit Happy Feet 2 se vrací ve 3D do nádherné krajiny v Antarktidě. Mumble má problém, protože jeho malý syn Erik je choreopanický. Odmítá tančit. Utíká pryč a setkává se s létajícím tučňákem Mighty Svenem. Mumble nemá naději konkurovat tomuto novému charismatickému druhu. Ale věci se zhoršují, když je svět otřesen mocnými silami. Erik se od svého otce naučí odvaze a statečnosti, když Mumble spojuje národy tučňáků a všelijaké pohádkové bytosti, od malých až po obří slony, aby společně dali věci do pořádku.

Profesor v ringu

Profesor v ringu (2012)

Scott Voss (Kevin James) je vysokoškolský učitel biologie, který si přivydělává smíšeným bojovým uměním ve snaze získat peníze na záchranu školního hudebního programu.

Reklama